Rychle a zběsile 9: Premiéra v kině byla neuvěřitelným hitem, film bořil rekordy

Rychle a zběsile 9: Premiéra v kině byla neuvěřitelným hitem, film bořil rekordy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zdá se, že taktika firmy „Universal“ ukázat premiéru deváté epizody filmové řady „Rychle a zběsile“ v kině, se stoprocentně vyplatila. Jinak, než ostatní firmy totiž nechtěli, aby se tento film poprvé ukázal na nějaké streamovací platformě a rekordní čísla ukazují, že to bylo správné rozhodnutí.

Na co se můžeme těšit?

Jako vždy se mohou fanoušci těšit na ohromující podívanou plnou rychlých aut, svalnatých chlapů, krásných žen, a hlavně s ohňostrojem CGI. Zároveň to samozřejmě znamená, že s prvními osmi filmy máte stále dost času na náladu na „Fast & Furious 9“.

Zatímco se šílenství znovu zvedne na novou úroveň (v traileru lze vidět „raketové auto“ a mluví se také o výletu do vesmíru), hvězdná sestava filmu je taktéž zajímavá. Kromě veteránů, jako jsou Vin Diesel, Michelle Rodriguezová, Jordana Brewsterová a Tyres Gibson, jsou zpět také dvě držitelky Oscarů Helen Mirrenová a Charlize Theronová, stejně jako Lucas Black a Kurt Russell. Nejzajímavější novinkou ale bude wrestlingová hvězda John Cena, který bude debutovat jako bratr Dominica Toretta.

Rekordní čísla

Koronavirová pandemie zcela zamotala s filmovým světem. Nejen, že natáčení nejrůznějších filmů bylo přerušeno či úplně zastaveno, i zveřejňování filmů se ukázalo jako problematické. Teď se některá kina otevřela, a jinak než například Mulan (Disney+) nebo Wonder Woman 1984 (Warner), rozhodli se producenti i Vin Diesel počkat na otevření kin. Toto rozhodnutí se vyplatilo, film v Americe bořil rekordy, a to přestože zdaleka nejsou otevřená všechna kina. Od dob „Star Wars 9“ nezažil žádný film takto silný víkend, jako právě „Rychle a zběsile 9“.

To dokazuje, že lidé se hodně těší na návrat kina, a že by se možná mohlo všechno pomalu vracet k normálu.

 

Zdroj: