Nekončící série prostě pojede dál: Rychle a zběsile neskončí ani devátým dílem

Nekončící série prostě pojede dál: Rychle a zběsile neskončí ani devátým dílem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
"Rychle a zběsile" je jednou z nejúspěšnějších akčních filmových řad všech dob a přesto, že se do kin dostane devátý díl, Vin Diesel a jeho gang pojedou dál. "Rychle a zběsile 9“ se má zveřejnit po pandemii, ale až dvě další pokračování uzavřou tuto jedinečnou sérii, a to ohromným finále.

Kdy uvidíme devítku?

Film „Rychle a zběsile 9“ měl být úplně původně vydán již v dubnu 2019. V tu dobu se však natočil a zveřejnil spin-off „Hobbs a Shaw“, tudíž byl devátý díl originální řady odložen na rok 2020. Když zasáhla korona, musel být datum znovu pozměněn. V současné době je aktuální datum vydání 25. června 2021. Oficiální datum zahájení pro Evropu stále neexistuje. Pokud se do té doby znovu otevřou kina, dal by se taktéž očekávat červen, ale v této divné době není nic jasné.

Devátý díl série se točí hlavně kolem rodiny, protože Dominic Toretto (Vin Diesel) je najednou konfrontován se svým dávno ztraceným bratrem Jakobem (John Cena). Ten není jen brilantním zlodějem a ledově chladným zabijákem, ale také zručným řidičem rychlých aut – stejně jako Dominic. Je jasné, že se tedy můžeme těšit na skvělý bratrský souboj. Mimoto se budou v tomto filmu objevovat scény představující vzpomínky, ve kterých bude Dom Toretto jako dítě. Mladou verzi hlavního hrdiny hraje nikdo jiný než opravdický syn Vin Diesela. Mnohem více vzrušující však je, že Dom & Co. zjevně skončí ve vesmíru, což je vlastně jediné místo, kam by tahle skupinka šílenců ještě mohla zajet.

Dvě další pokračování

Po filmu „Rychle a zběsile 9“ na nás čekají další dvě pokračování, o kterých se zatím ví jen málo. Víme jen, že to budou poslední dvě části ságy, které budou (stejně jako Marvelové „Avengers: Infinity War“ a „Avengers: Endgame“) koncipovány jako úzce související dvoudílná série. Další spin-off s vedlejšími postavami jako v "Hobbs & Shaw" nejsou po tomto finále vyloučeny, jediné, co definitivně skončí je takřka nekončící sága s názvem „Rychle a zběsile“. Ale aspoň se můžeme těšit na tři filmy, které nám osladí velké finále.