Kde pracoval Vin Diesel, než se proslavil? A po kom pojmenoval svou dceru?

Kde pracoval Vin Diesel, než se proslavil? A po kom pojmenoval svou dceru?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Slavný hollywoodský herec Vin Diesel, kterého znáte z filmů Rychle a zběsile, se letos představil i ve filmu Bloodshot. Čím se živil, než se stal slavným? A díky čemu dostal roli ve snímku Zachraňte vojína Ryana?

Než se proslavil…

Vin Diesel se nikdy netajil tím, že než se stal slavným, nějakou dobu v devadesátých letech působil jako vyhazovač v nočních klubech v New Yorku. U Craiga Fergusona dokonce přiznal, že díky svým četným zkušenostem dokonce napsal dosud nerealizovaný filmový scénář s všeříkajícím názvem Doormen. Nakonec jej částečně využili pro tvorbu webové série Ropes, kterou Vin produkoval.

Na počest kamaráda

Když se Vinovi v roce 2015 narodila dcera, neváhal prý ani chvíli a věděl, že ji pojmenuje Pauline. Stalo se tak na počest jeho kamaráda Paula Walkera, který přišel o život při děsivé autonehodě na konci roku 2013.

Vin Diesel a Steven Spielberg

V devadesátých letech Vin napsal třístránkový dopis slavnému režisérovi Stevenu Spielbergovi. V něm se vyjadřoval o tom, že chválí jeho práci, a vyzdvihoval především jeho filmový počin z roku 1993 Schindlerův seznam. Režiséra jeho dopis natolik zaujal, že mu nabídnul menší roli ve filmu Zachraňte vojína Ryana, který natáčel v roce 1998.

Vin momentálně pracuje na snímcích Avatar 2 a Rychle a zběsile 9 a 10.