Záporáci z Ulice, na které jste možná už zapomněli

Záporáci z Ulice, na které jste možná už zapomněli
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V nekonečném seriálu Ulice, který TV Nova vysílá už od roku 2005, se vystřídala celá řada herců, a to včetně těch negativních. My se společně podíváme v pokračování této rubriky na ty největší záporáky a proč figurují v našem seznamu.

Zdeněk Morávek

Tento starý pán, který na pohled vůbec nevypadá jako žádný grázl, na pohled rozhodně klame a není tomu tak. Morávek je zamotaný do prodeje drog, vydírání. Snažil se například dealovat drogy skrze jiné osoby.

Dost také zavařil Adrianě, která kvůli jeho lékům zkolabovala. Společně s Lumírem Nyklem se snažili vytlačit Henryho z jeho hospody. Celé to nakonec dopadlo tak, že si na něj počkali chlapi z Ulice a zmlátili ho. 

Miloslav Stárek

Druhý manžel Vilmy Nyklové byl pěkné kvítko, snažil se získat celou Ulici jen pro sebe. Jeho snahy vedly k tomu, aby se obohatil o místní hospodu, rovněž chtěl o vše připravit Vilmu, což se mu nakonec nepodařilo.

Následně pan Stárek zemřel na infarkt, čímž jeho cesta seriálem skončila. Na jeho postavu se však bude nadále vzpomínat jako na velmi podlou, chamtivou a vypočítavou.

Stanislav Zindulka, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Eliáš Neumann

Eliáš se ze začátku jevil jako ideální partner pro Libušku. Kdysi spolu chodili a později měli syna. O Libušku bojoval v té době s Matějem, který se ji snažil mít také jen pro sebe. V době, kdy už byla Libuška jen jeho, se rozhodl, že ji ze žárlivosti začne omezovat a citově vydírat.

Krátce na to došlo i na fyzické násilí a dokonce i na únos.

Celá tato situace vedla k tomu, že Libuška propadla depresím a začala pít alkohol ve velkém. Libušce naštěstí pomohla rodina a zastal se jí i její otec, který Eliáše zmlátil, na čas tak měla pokoj.

Negativních postav byla v seriálu Ulice celá řada, na druhou stranu těch, co by se pro druhé rozkrájeli a šíří kolem sebe jen samou radost, je taky mnoho. V každém příběhu musí být určitý zvrat a drama, proto si pro nás musí scénáristé připravit i tyto chvilky.

Zdroj článku: