Diskuze

Obsluhoval jsem anglického krále: Poznali jste, kterou mužskou roli ztvárnila americká zpěvačka?

Obsluhoval jsem anglického krále: Poznali jste, kterou mužskou roli ztvárnila americká zpěvačka?
Film, jehož předlohou se stal stejnojmenný román Bohumila Hrabala pojednává o životě číšníka, který se krůček po krůčku dostává ke stále lepší jak pracovní, tak životní pozici.
Zpět na celý článek

Film, jehož předlohou se stal stejnojmenný román Bohumila Hrabala pojednává o životě číšníka, který se krůček po krůčku dostává ke stále lepší jak pracovní, tak životní pozici.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Studnice oblíbených filmových hlášek, psychiatr Chocholoušek, který se stal symbolem cvokařů, a životní role Luďka Soboty
04.01.2024

Studnice oblíbených filmových hlášek, psychiatr Chocholoušek, který se stal symbolem cvokařů, a životní role Luďka Soboty

V roce 1974 si vyšlo do kina na komedii Jáchyme, hoď ho do stroje! 2 928 708 diváků. To bylo dokonce více lidí, než se rok předtím vydalo na Tři...

Terence Hill a Bud Spencer mezi dvěma filmy z žánru „spaghetti western“ stihli i pirátskou komedii
30.03.2024

Terence Hill a Bud Spencer mezi dvěma filmy z žánru „spaghetti western“ stihli i pirátskou komedii

Komedie Pomsta černého korzára vznikla krátce po velice úspěšném filmu Lo chiamavano Trinità (Pravá a levá ruka ďábla). Lidé od filmu...

Kvíz: Zavzpomínejte s námi na kriminální případy, které se řešily v seriálu Panoptikum města pražského
07.02.2024

Kvíz: Zavzpomínejte s námi na kriminální případy, které se řešily v seriálu Panoptikum města pražského

Kriminální případy v čele s panem radou Korejsem u televizních obrazovek řešilo tisíce československých diváků. Vzpomínáte si na seriál natočený v...

Vysoce inteligentní ochočenou klokanici Skippy chtěl mít doma snad každý. Zavzpomínejme na ni společně
03.04.2024

Vysoce inteligentní ochočenou klokanici Skippy chtěl mít doma snad každý. Zavzpomínejme na ni společně

Samička klokana obrovského, která se chová jako člověk a prožívá společně se svými lidskými společníky nezapomenutelná dobrodružství. Nápad to byl...

Fotokvíz: Zkuste poznat nejoblíbenější české filmy roku 2023 podle fotografií
26.02.2024

Fotokvíz: Zkuste poznat nejoblíbenější české filmy roku 2023 podle fotografií

Přinášíme vám kvíz s fotografiemi zachycujícími scény z nejoblíbenějších českých filmů minulého roku. Půjde o to poznat, které filmy to přesně jsou...

Já už budu hodný, dědečku!: Role nesnášenlivého herce hvězdnému Kopeckému sedla jako ulitá
04.05.2024

Já už budu hodný, dědečku!: Role nesnášenlivého herce hvězdnému Kopeckému sedla jako ulitá

Jak by také ne, když ji scenárista a režisér Petr Schulhoff psal herci přímo na míru. A měl v plánu obsadit i jeho bývalou manželku Stellu...

Fotokvíz: Ve sci-fi seriálu Akta X zazářilo několik žen. Poznejte je podle fotek
28.05.2024

Fotokvíz: Ve sci-fi seriálu Akta X zazářilo několik žen. Poznejte je podle fotek

Obliba tajemného seriálu Akta X neskončila s devadesátými lety, ale zachovala se do nových epizod, díky nimž tak můžeme prohlásit, že s námi tahle...

Jiří Martínek byl na hranici vyhoření, když dostal nabídku stát se lovcem v oblíbeném pořadu
07.05.2024

Jiří Martínek byl na hranici vyhoření, když dostal nabídku stát se lovcem v oblíbeném pořadu

Celý národ ho zná pod hrůzu nahánějící přezdívkou Doktor Vševěd. No dobře, to je maličko přehnané, ale že je Jiří Martínek postrachem soutěžících v...

AZ-kvíz: Ani jeho moderátor netušil, že bude tak oblíbený. Zahrajte si s námi zjednodušenou verzi
03.01.2024

AZ-kvíz: Ani jeho moderátor netušil, že bude tak oblíbený. Zahrajte si s námi zjednodušenou verzi

Když AZ-kvíz v roce 1997 začínal jakožto nástupce dvouleté vědomostní soutěže Ypsilon, ani Aleš Zbořil, který obojí uváděl, neměl představu, jaký...

Výměna manželek: Nikola se ocitla v Irsku v romské rodině, idylka to pro ni nebyla
20.03.2024

Výměna manželek: Nikola se ocitla v Irsku v romské rodině, idylka to pro ni nebyla

Mezinárodní Výměny manželek patří k těm nejoblíbenějším. Třiatřicetiletá Nikola se ocitla v romské rodině v Irsku a určitě se nabídne srovnání s...

Diskutujte

Nejnovější diskutované