Diskuze

Kvíz pro znalce: „Nic ty se neboj holko zlatá. Na tragickej život jsem já pes.“ Uhádnete? Stačí 5 správných odpovědí a jste expert

Kvíz pro znalce: „Nic ty se neboj holko zlatá. Na tragickej život jsem já pes.“ Uhádnete? Stačí 5 správných odpovědí a jste expert
„Nic ty se neboj holko zlatá! Na tragickej život jsem já pes!“ Tahle hláška kuchařky Anny Urbanové, kterou v seriálu Vlak dětství a naděje ztvárnila nezapomenutelná Helena Růžičková, dokázala vždycky pohladit na duši.
Zpět na kvíz

„Nic ty se neboj holko zlatá! Na tragickej život jsem já pes!“ Tahle hláška kuchařky Anny Urbanové, kterou v seriálu Vlak dětství a naděje ztvárnila nezapomenutelná Helena Růžičková, dokázala vždycky pohladit na duši.
Zpět na kvíz

Možná jste zmeškali

Drbárna ze Strání – Kamarádi: Kája chce dát sestru a Davida dohromady, Klárka její úsilí zmaří
30.01.2025

Drbárna ze Strání – Kamarádi: Kája chce dát sestru a Davida dohromady, Klárka její úsilí zmaří

Lukáš už má Nikolu zpracovanou a vodí si ji jako loutku. Malý zádrhel se založením nadace Nikola vyřešila a i Milada na ni byla hrdá. Další pokus,...

Drbárna ze Strání – Kamarádi: Lukáš a David opouští vesnici, každý má své důvody
25.02.2025

Drbárna ze Strání – Kamarádi: Lukáš a David opouští vesnici, každý má své důvody

Lukáš před útěkem ještě stihl uklidnit Lindu, aby nespouštěla poplach. Určitě se ztráta peněz ráno vysvětlí. Třeba si je půjčil Majer a zase je...

Co vám v květnu nesmí uniknout: Top filmy a seriály plné novinek
26.04.2025

Co vám v květnu nesmí uniknout: Top filmy a seriály plné novinek

V běžném televizním vysílání dnes už moc filmové a seriálové zábavy nenajdete, a tak se pozornost diváků upírá hlavně ke streamovacím službám. Je z...

Podívejte se na Vidu Neuwirthovou. Stále ji lidé na ulici poznávají jako nosatou princeznu Bosanu z Tří veteránů
16.04.2025

Podívejte se na Vidu Neuwirthovou. Stále ji lidé na ulici poznávají jako nosatou princeznu Bosanu z Tří veteránů

Je to už přes čtyřicet let, co si tehdy dvacetiletá Vida Neuwirthová (za svobodna Skalská), zadováděla v pohádce Tři veteráni, zfilmované na motivy...

Hvězda Ulice má těsně před porodem. Neví, jestli ji časem vezmou zpátky do seriálu
30.01.2025

Hvězda Ulice má těsně před porodem. Neví, jestli ji časem vezmou zpátky do seriálu

Představitelka Báry Klímové z Ulice, Eliška Bašusová, se připravuje na příchod druhého dítěte. Dorazit by mělo už v březnu, a tak nervozita z...

Jedna rodina: Martina je zoufalá, Tereza přemotivovaná a Mrak spokojený tak, jak dlouho nebyl
27.03.2025

Jedna rodina: Martina je zoufalá, Tereza přemotivovaná a Mrak spokojený tak, jak dlouho nebyl

U Fraňků se stále řeší peníze za Martinino těhotenství. Samotná Martina se Dominikovi přiznala, že jí Medard s Tereza peníze nabízeli, ale ona to...

Lukáš Chod z Ulice si vzal Uzlinku z Pelíšků. Nedávno si pořídili dcerku
15.02.2025

Lukáš Chod z Ulice si vzal Uzlinku z Pelíšků. Nedávno si pořídili dcerku

Jiřího Maryška vídají diváci Ulice jako sarkastického vozíčkáře Lukáše Choda, jenž začal pracovat v obnoveném Království hraček. Možná jste...

Příští týden v Ulici: Radostný návrat Maléřových i nevšední Velikonoce Adriany a Eddieho
12.04.2025

Příští týden v Ulici: Radostný návrat Maléřových i nevšední Velikonoce Adriany a Eddieho

Do Ulice příští týden zavítají nejen svátky jara, které budou pro Adrianu snesitelné díky Eddiemu, ale také Maléřovi a rovněž přijímací zkoušky na...

Ve středeční Ulici vyplouvá Eliášova temná minulost. Amálka nasadí Jirkovi brouka do hlavy
29.04.2025

Ve středeční Ulici vyplouvá Eliášova temná minulost. Amálka nasadí Jirkovi brouka do hlavy

Jirkova radost z perfektního projektu na krokodýlí zoo nebude mít dlouhého trvání. Ve středu se od Amálky dozví, co je zdánlivě sympatický Eliáš...

Drbárna ze ZOO: Ze zpěváka Šimona Oppa se rodí miláček divaček, pomáhá mu i charakter jeho postavy, která bojuje s otcem
10.01.2025

Drbárna ze ZOO: Ze zpěváka Šimona Oppa se rodí miláček divaček, pomáhá mu i charakter jeho postavy, která bojuje s otcem

Alex v ZOO Nové začátky pochází z bohaté rodiny, ale tatínek mu zastavil přísun peněz. On sám se statečně brání nátlaku dominantního otce a nechce...