Diskuze

Kvíz pro znalce: „Nic ty se neboj holko zlatá. Na tragickej život jsem já pes.“ Uhádnete? Stačí 5 správných odpovědí a jste expert

Kvíz pro znalce: „Nic ty se neboj holko zlatá. Na tragickej život jsem já pes.“ Uhádnete? Stačí 5 správných odpovědí a jste expert
„Nic ty se neboj holko zlatá! Na tragickej život jsem já pes!“ Tahle hláška kuchařky Anny Urbanové, kterou v seriálu Vlak dětství a naděje ztvárnila nezapomenutelná Helena Růžičková, dokázala vždycky pohladit na duši.
Zpět na kvíz

„Nic ty se neboj holko zlatá! Na tragickej život jsem já pes!“ Tahle hláška kuchařky Anny Urbanové, kterou v seriálu Vlak dětství a naděje ztvárnila nezapomenutelná Helena Růžičková, dokázala vždycky pohladit na duši.
Zpět na kvíz

Možná jste zmeškali

Z Ulice: Odstřihli byste ze života lidi, které znáte celý život, nebo nového člověka, kterému na vás upřímně záleží?
02.03.2022

Z Ulice: Odstřihli byste ze života lidi, které znáte celý život, nebo nového člověka, kterému na vás upřímně záleží?

Vlastní rodiče, ač sobečtí, nebo šance, ač nejistá, na hezký partnerský vztah? Těžké rozhodování. Před takové bude postavena Gábina ve 4219. dílu...

Sci-fi výlet s HBO Max s českým dabingem
14.03.2022

Sci-fi výlet s HBO Max s českým dabingem

Bez velkých reklam je v Česku konečně dlouho vyhlížená nová streamovací platforma a máte zde první ochutnávku, co si za zvýhodněné předplatné (do...

Zemřel otec Ulice, Dušan Klein
12.01.2022

Zemřel otec Ulice, Dušan Klein

Ulice, Básníci, nebo Svatba na bitevním poli. To vše jsou díla režiséra a scénáristy Dušana Kleina, který nás 9. ledna 2022, který nás navždy...

Mojmír Maděrič z Ulice slaví dnes narozeniny
07.08.2022

Mojmír Maděrič z Ulice slaví dnes narozeniny

Vzpomínáte na posilu nekonečného seriálu Ulice, herce a baviče Mojmíra Maděriče? V roce 2010 se divákům seriálu představil jako skladník Standa...

Žofka to všem v Ulici zavaří
11.02.2022

Žofka to všem v Ulici zavaří

Žofka poslední dobu pořádně přilévá olej do ohně, kde může. Magda je kvůli ní ve velkém průšvihu a Anežka si musela vytrpět nepříjemné pomluvy....

Co vás čeká dnes večer v Ulici? Luděk se vytasí se zásnubním prstenem
17.02.2022

Co vás čeká dnes večer v Ulici? Luděk se vytasí se zásnubním prstenem

Zatímco Iva se s Anežkou pohádá kvůli Čeňkovi, Vítek bude znovu dřít na stavbě. Štěpánek zahrne Karlu komplimenty a Vanda uvaří pro Evžena...

Od tohoto měsíce najdeme na Netflixu seriál, jehož hodnocení je nejnižší na celém streamovacím gigantu
25.04.2022

Od tohoto měsíce najdeme na Netflixu seriál, jehož hodnocení je nejnižší na celém streamovacím gigantu

První pokles nových předplatných účtů za deset let, problémy na akciovém trhu a nyní vůbec nejníže hodnocená série na IMDb: Tento týden je pro...

Osvědčená kvalita na Netflixu: Válečný film, který ukázal hrdinství obyčejných námořníků
04.01.2022

Osvědčená kvalita na Netflixu: Válečný film, který ukázal hrdinství obyčejných námořníků

Netflix konečně pochopil, že nemusí nutně kupovat kvantitu nových filmů, z nichž je část pochybné kvality a sáhl hodně hluboko do archivu, aby nám...

Lednová mega nálož českých filmů na Netflixu
28.01.2022

Lednová mega nálož českých filmů na Netflixu

Česká knihovnička na platformě Netflix se pomalu a jistě rozšiřuje, nové snímky přibývají hlavně na konci ledna 2022. Je libo komedii či oceňovaná...

Novinka na Netflixu: Když roboti převezmou moc, má lidstvo problém
05.02.2022

Novinka na Netflixu: Když roboti převezmou moc, má lidstvo problém

Od 7. 1. se na Netflixu najde filmová novinka se zajímavou zápletkou: Sci-fi thrillerové drama od Mattsona Tomlina ukazuje svět, kde jsme...

Diskutujte

Nejnovější diskutované