Diskuze
Kvíz pro znalce: „Nic ty se neboj holko zlatá. Na tragickej život jsem já pes.“ Uhádnete? Stačí 5 správných odpovědí a jste expert
Kvíz pro znalce: „Nic ty se neboj holko zlatá. Na tragickej život jsem já pes.“ Uhádnete? Stačí 5 správných odpovědí a jste expert
Možná jste zmeškali
Drbárna ze Strání – Kamarádi: Kája chce dát sestru a Davida dohromady, Klárka její úsilí zmaří
Lukáš už má Nikolu zpracovanou a vodí si ji jako loutku. Malý zádrhel se založením nadace Nikola vyřešila a i Milada na ni byla hrdá. Další pokus,...
Drbárna ze Strání – Kamarádi: Lukáš a David opouští vesnici, každý má své důvody
Lukáš před útěkem ještě stihl uklidnit Lindu, aby nespouštěla poplach. Určitě se ztráta peněz ráno vysvětlí. Třeba si je půjčil Majer a zase je...
Co vám v květnu nesmí uniknout: Top filmy a seriály plné novinek
V běžném televizním vysílání dnes už moc filmové a seriálové zábavy nenajdete, a tak se pozornost diváků upírá hlavně ke streamovacím službám. Je z...
Podívejte se na Vidu Neuwirthovou. Stále ji lidé na ulici poznávají jako nosatou princeznu Bosanu z Tří veteránů
Je to už přes čtyřicet let, co si tehdy dvacetiletá Vida Neuwirthová (za svobodna Skalská), zadováděla v pohádce Tři veteráni, zfilmované na motivy...
Hvězda Ulice má těsně před porodem. Neví, jestli ji časem vezmou zpátky do seriálu
Představitelka Báry Klímové z Ulice, Eliška Bašusová, se připravuje na příchod druhého dítěte. Dorazit by mělo už v březnu, a tak nervozita z...
Jedna rodina: Martina je zoufalá, Tereza přemotivovaná a Mrak spokojený tak, jak dlouho nebyl
U Fraňků se stále řeší peníze za Martinino těhotenství. Samotná Martina se Dominikovi přiznala, že jí Medard s Tereza peníze nabízeli, ale ona to...
Lukáš Chod z Ulice si vzal Uzlinku z Pelíšků. Nedávno si pořídili dcerku
Jiřího Maryška vídají diváci Ulice jako sarkastického vozíčkáře Lukáše Choda, jenž začal pracovat v obnoveném Království hraček. Možná jste...
Příští týden v Ulici: Radostný návrat Maléřových i nevšední Velikonoce Adriany a Eddieho
Do Ulice příští týden zavítají nejen svátky jara, které budou pro Adrianu snesitelné díky Eddiemu, ale také Maléřovi a rovněž přijímací zkoušky na...
Ve středeční Ulici vyplouvá Eliášova temná minulost. Amálka nasadí Jirkovi brouka do hlavy
Jirkova radost z perfektního projektu na krokodýlí zoo nebude mít dlouhého trvání. Ve středu se od Amálky dozví, co je zdánlivě sympatický Eliáš...
Drbárna ze ZOO: Ze zpěváka Šimona Oppa se rodí miláček divaček, pomáhá mu i charakter jeho postavy, která bojuje s otcem
Alex v ZOO Nové začátky pochází z bohaté rodiny, ale tatínek mu zastavil přísun peněz. On sám se statečně brání nátlaku dominantního otce a nechce...