Diskuze

Love Island: Co bylo pro Liu ve vile hnusné a proč nezapadla?

Po čtyřech dnech konečně došlo na odchod první vyřazené dívky. Lia šla konečně domů a to netušila, co se k ostrovu blíží. Samozřejmě že se loučila plná emocí a lásky, kterou ke všem soutěžícím cítila. To byl slušný herecký výkon, jak dojala sama sebe. Později už tak přátelská nebyla!
Zpět na celý článek

Po čtyřech dnech konečně došlo na odchod první vyřazené dívky. Lia šla konečně domů a to netušila, co se k ostrovu blíží. Samozřejmě že se loučila plná emocí a lásky, kterou ke všem soutěžícím cítila. To byl slušný herecký výkon, jak dojala sama sebe. Později už tak přátelská nebyla!
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude
29.04.2021

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude

Téměř nikdo tomu už nevěřil, ale teď je vše jasné: Spin-off sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“ se opravdu blíží. V novém seriálu „Jak jsem poznal...

Daniela Kolářová: Nejoblíbenější filmová role, houbaření s Tomášem Holým a filmové partnerství s Jaromírem Hanzlíkem
12.04.2021

Daniela Kolářová: Nejoblíbenější filmová role, houbaření s Tomášem Holým a filmové partnerství s Jaromírem Hanzlíkem

Daniela Kolářová je i v 74 letech aktivní herečkou a důchodový odpočinek neplánuje. Přestože jejím středobodem života je divadlo, nezahálí ani v...

Manžel slavné herečky i autor řady zajímavých projektů: Kdo je Brad Falchuk?
11.04.2021

Manžel slavné herečky i autor řady zajímavých projektů: Kdo je Brad Falchuk?

Jméno Brad Falchuk je důvěrně známé všem fanouškům seriálů. Slavný scénárista je totiž podepsaný hned pod několika známými díly. A žánrový rozptyl...

Kdo ve 2. díle seriálu Hvězdy nad hlavou svede hlavní hrdinku? Nový český seriál o obyčejných starostech je v romantickém komediálním stylu
03.09.2021

Kdo ve 2. díle seriálu Hvězdy nad hlavou svede hlavní hrdinku? Nový český seriál o obyčejných starostech je v romantickém komediálním stylu

V záplavě podzimních seriálů vsadila TV Prima na získání si televizních diváků tak, že bude mít před ostatními náskok a 30.8. tak spustila pilotní...

Americká herečka Christina Ricci bude už navždy Wednesday s věčně morbidním výrazem z filmu Addamsova rodina
09.06.2021

Americká herečka Christina Ricci bude už navždy Wednesday s věčně morbidním výrazem z filmu Addamsova rodina

Od té doby vyrostla, zkrásněla a plynule přešla do rolí pro dospělé herce, aniž by někdy studovala herectví. O jejím talentu nebylo pochyb už od...

Jak vyrobit vraha: Poslední, kdo viděl Terezu živou
16.06.2021

Jak vyrobit vraha: Poslední, kdo viděl Terezu živou

Minule jsme příběh ukončili v okamžiku, kdy advokát Stevena zjistil, že bylo neoprávněně manipulováno se vzorkem krve, který byl v důkazních...

Jessica Alba aneb jak šel čas s touto vždy okouzlující herečkou
10.01.2021

Jessica Alba aneb jak šel čas s touto vždy okouzlující herečkou

Jessica Alba si zahrála několik známějších rolí, avšak ve světě celebrit je známá hlavně proto, že je mnoha muži považována za tu nejkrásnější a...

Slavní, kteří spadli na úplné dno. Řekli byste to do nich?
06.01.2021

Slavní, kteří spadli na úplné dno. Řekli byste to do nich?

Společně se slávou přicházejí také peníze – a k nim také řada dalších problémů, se kterými může být těžké se vyrovnat. Neustálý tlak, kterému je...

Drž hubu! zdařile navazuje na zlatou éru francouzských komedií. Proč se u ní královsky pobavíte?
26.05.2021

Drž hubu! zdařile navazuje na zlatou éru francouzských komedií. Proč se u ní královsky pobavíte?

Francouzská komedie Drž hubu! vznikla pod režijní taktovkou Francise Vebera v roce 2003. Dodnes patří k velmi úspěšným a televize tento film...

Ordinace v růžové zahradě 2 opět startuje – jaké novinky si pro nás seriál připravil?
01.09.2021

Ordinace v růžové zahradě 2 opět startuje – jaké novinky si pro nás seriál připravil?

Jako každý rok před prázdninami zahájila Ordinace dvouměsíční pauzu. Událo se toho hodně. Původně měl seriál skončit, ale na naléhání diváků a...

Diskutujte

Nejnovější diskutované