Love Island: Co bylo pro Liu ve vile hnusné a proč nezapadla?

Love Island: Co bylo pro Liu ve vile hnusné a proč nezapadla?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po čtyřech dnech konečně došlo na odchod první vyřazené dívky. Lia šla konečně domů a to netušila, co se k ostrovu blíží. Samozřejmě že se loučila plná emocí a lásky, kterou ke všem soutěžícím cítila. To byl slušný herecký výkon, jak dojala sama sebe. Později už tak přátelská nebyla!

Poslední vstávání ve vile. Zbyněk a Sára se pustili do rozboru vztahu Davida a Natálie. Zbyněk má jasno! Natálie je jako klíště. Po příchodu do vily si všimla nefunkčního páru Naty a Davida, a tak se na Davida přisála a už se nepustila. Zbyněk je přesvědčený o tom, že Natálie zájem jen předstírá. Sára si to nemyslí, ale zase tak moc Zbyňka nežere, aby k němu byla upřímná, tak mu to samozřejmě neřekla a jen mu odkývala jeho teorie.

Zbyněk také prozradil, že Hanka si ještě v prvním páru s Kryštofem stěžovala, že po ní „pořád hrabe“ a jí to bylo nepříjemné. Denise to evidentně nevadí. Asi nejen od Kryštofa.

Kluci dostali pokyn jít uklízet. Vymódili se na to jako striptérky, ale některým to nebylo proti srsti. Když se hrabali holkám ve věcech, usoudili, že jejich přítelkyně jsou prasata.

Mezitím přišel údržbář k bazénu. To se zřejmě autoři scénáře inspirovali ve filmech pro dospělé. Holky tak měly chvíli zábavu. Je to opravář nebo bombshell? Když si mladík začal postupně odkládat oblečení, měly už jasno.

Radek (26) tak zaujal volné místo po bombshell, která odešla. Ještě si ani holky neprohlédl a už Jakub vyzvídal, která mu padla do oka. Velice dobře si ho prohlédla Denisa a nenechala si pro sebe, že je to přesně ten typ kluka, který se ji líbí. Kryštof se tak bude muset začít snažit, aby nezůstal nespárovaný a nebalil kufry.

Denisa není jediná, kdo příchozímu padl do oka a líbí se mu i Natálie a Hana.

Zatímco Jakub to nijak neřešil, Davidovi přeskakoval ohryzek z rozčilení, že by třeba musel něco udělat, aby zůstal v páru. Ten nejspíš ani netuší, jak se ženě dvořit.

Ideální to není ani mezi Sárou a Zbyňkem, nějak nejsou schopni si spolu o svých představách promluvit, a tak si stěžují ostatním. Tina se potom snažila Zbyňkovi nějak naznačit, jaké má Sára výhrady, ale jestli to pochopil, je těžké posoudit.

Jasno má Naty, nějaký údržbář od bazénu ji nezajímá a chce Štefana, který ji přirostl k srdci. Poměrně klidný je i Jakob, který už s Tinou má jedno rozdělení za sebou a věří, že je jejich vztah pevný a pravdivý. Na nic si nehrají, nedělají show pro kamery a nechávají věci plynout.

Zachová se Kryštof jako chlap a zabojuje o svou partnerku, nebo je to jen hora svalů? Už teď tvrdí, že se Denisa po příchodu Radka změnila.

Radek je klidný, sebevědomý, rád se baví a dívá se lidem do očí. Zabere to, nebo bude po vile běhat jako opuštěné kotě, stejně jako Lia?

A jak bude vzpomínat na pobyt Lia?

Rozhodně nechtěla žádné páry rozbít. Musela vydržet i poměrně nepříjemné chování od kluků, hlavně od Zbyňka, který k ní nebyl moc slušný. Promluvila i o Jacobovi a Tině. Kdy vlastně až do okamžiku, než si Jacoba vybrala, vůbec dvojice Jacob a Tina nevypadali jako ideální pár, který chce být spolu. Myslí si, že spíš zpanikařili, že přišli o malou jistotu a spíše, než o lásku šlo o taktiku. Lia má pocit, že osazenstvo vily se prostě uzavřelo a nechce žádné změny a nedali ji ani šanci, což považuje za hnusné. Měla pocit, že všichni chtěli zůstat v páru jen proto, aby jim nehrozil odchod a vůbec tam nešlo o nějaké vzájemné sympatie ve vztahu.

Zdroje článku:
  • autorský článek,
  • voyo