Love Island přerušen: Zasáhla snad v reality show vyšší moc?

Love Island přerušen: Zasáhla snad v reality show vyšší moc?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když se v jedné z minulých epizod hlasový průvodce pořadem zmínil, že loni během natáčení na vedlejším ostrově vybuchla sopka a letos po řadě let přišel déšť, vypadalo to jako vtip, když dodal, co asi bude příště. A už je to tady.

Jak už mnozí fanoušci zjistili, ve vile oblíbené reality show bylo živo. Naše redakce nechtěla šířit nepodložené zprávy, takže jsme se pro vás zeptali přímo u zdroje.

Oficiálně máme potvrzeno, že tropická bouře Hermine se rozhodla naše srdíčka trochu potrápit a vybrala si svou cestu přímo kolem ostrova Gran Canaria, kde se vila nachází.

Televize nese zodpovědnost za zdraví celého štábu a soutěžících, a proto nechce nic riskovat a z preventivních důvodu byla reality show dočasně pozastavena a všichni se odebrali do bezpečí. Nadále se celá česká výprava bude řídit doporučením španělských úřadů, jak to udělala i během evakuace.

Účastníkům reality show nic nehrozí a jsou v bezpečí. Zatím není známo, jak dlouho situace potrvá, ale například zítra jsou ještě zavřeny všechny školy na ostrově. Nikdo nemůže s jistotou vědět, jak bude situace probíhat.

Ve vile není elektřina, kvůli výpadkům v lokalitě, které zapříčinila bouře. Proto by nebylo možné soutěžní páry sledovat. Jak už všichni, kdo podobné formáty pořadů sledují, vědí, soutěžícím není umožněno se nějak domlouvat a vymýšlet strategii, jak vyhrát. Když není elektřina, nebylo by dost možné sledovat, co se mezi všemi páry děje, proto jsou v současnosti soutěžící ubytovaní tak, aby se zabránilo nežádoucímu kontaktu. Děvčata si tak nejspíš někde dělají make-up a kluci možná také, jen odděleně.

Počet epizod Love Islandu zůstává nezměněný a budou pouze vysílané se zpožděním. Čekání si můžete zpříjemnit čtením článků, které pro vás připravujeme.

Dnes bude na Voyo epizoda, která se věnuje dění kolem tropické bouře a objeví se i účastníci reality show v novém dočasném ubytování. Běžná epizoda je naplánovaná na  27.9. ale samozřejmě záleží na situaci na ostrově.

Zdroj článku:
  • Press Nova