Dramatické pondělí v Ulici: Skončí Kaštan pod koly auta?

Dramatické pondělí v Ulici: Skončí Kaštan pod koly auta?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Milena si dělá starosti o Radka. Naštěstí to vypadá, že by mohl být propuštěn do domácího vězení. Ireně se naskytla šance, v jakou už nedoufala – ještě není pozdě na to, aby otěhotněla! Chtěl by to ale Radovan? A jak se Iva vyrovná s tím, že právě ohrozila Kaštanův život?

Jirka by rád bydlel s Gábinou, jenže ona odmítne

Gábina přešla na zdravý životní styl, začala cvičit a jíst vyváženou stravu, ale teď si její blízcí začnou říkat, jestli už maličko nepřehání. Hlavně Šimon bude udiveně zírat, až se ho máma pokusí přemluvit k očkování proti rakovině děložního čípku. Má snad chlapec něco, o čem neví?

Později Šíma před hospodou poobědvá s babičkou a pozve ji na večeři. Náhodou se k tomu připlete Jirka a Milena jeho přítomnosti překvapivě využije. Svěří se mu, že Radek ve vězení velmi trpí. Údajně ze strachu celé noci nespí. Nemohl by se Jirka přeptat, jestli mu tam někdo neubližuje? Major slíbí, že se na to podívá, ačkoli má jisté pochybnosti. I Gábina mu potvrdí, že když tátu byla navštívit naposled, zdál se víceméně v pořádku. Milena pak dorazí na večeři v mnohem lepší náladě. Radka mají totiž pustit do domácího vězení!

Další záležitostí, která se v domácnosti řeší, je zvýšený nájem za byt. Gábina zvažuje, že by se poohlédla po jiném, a Jirka to vezme jako šanci ke společnému bydlení. Ona ale nic takového zatím nechce. V poslední době si zásadních změn užila víc než dost a raději by měla konečně trochu klidu.

Irena může mít děti, ale chtěl by je i Radovan?

Irena Landová se při obvyklé gynekologické prohlídce dozví ohromující věc – ještě by mohla mít děti! Celý život prožila s vědomím, že to v jejím případě není možné, a náhle se na ni usmálo štěstí. Děti by moc chtěla, ale pokud by opravdu hodlala otěhotnět, musela by si vzhledem ke svému věku pospíšit. A Radovan už odletěl do Peru! Co teď? Nabízí se jen dvě možnosti: buď se s ním domluvit a vyrazit za ním, nebo se smířit s faktem, že se její největší přání nikdy nesplní.

Magda si drobátko vyčítá, že je s Prokopem dokonale šťastná, zatímco její kamarádka Irena se trápí a řeší velké dilema. Proto se ji pokusí přesvědčit, aby do Peru odletěla. Podaří se jí to?

Irena Landová (herečka Kateřina Holánová), Zdroj: TV Nova

Iva autem srazí Kaštana! Jak vážné to je?

Vítek se pořád souží kvůli daňovému podvodu, který navrhoval Miloš. Nerad by riskoval problémy, sotva se jim ve firmě začalo dařit. Svědomí mu nedovoluje jít proti zákonu, ale Miloš už Ditině mamince slíbil výhodnější cenu za novou koupelnu. Jak má teď Vítek Ditě vysvětlit, že cena bude nakonec vyšší, a nevypadat přitom jako hlupák?

Do toho přijde Iva, že by si potřebovala vzít rodinné auto, ale to je bohužel v servisu. Vítek tak manželce půjčí firemní dodávku, z níž má Iva obrovský respekt. Řízení nepatří k jejím nejsilnějším stránkám, ale nakonec se odhodlá dokázat Michalovi, že není žádná bačkora! Vlastně se jí povede docela dobře, nepočítáme-li mizerné parkování. Ve snaze dodávku srovnat pomalu zacouvá a porazí Kaštana! Vezme ho do nemocnice na vyšetření a po zbytek dne trne hrůzou. Co když mu způsobila vážné zranění?

Zdroj článku:
  • autorský text