Za koho se Gábina postaví –⁠ za Mastného nebo Hermana?

Za koho se Gábina postaví –⁠ za Mastného nebo Hermana?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Občas se dostaneme do situací, kdy se musíme rozhodnout mezi dvěma lidmi, které svým způsobem milujeme oba. Komu dá přednost Gábina? Svému otci? Anebo spravedlnosti a partnerovi? 

Gábina má ve svém životě tři muže, které miluje. Sice každého jinak, ale všichni tři mají v jejím srdci své důležité místo. Nejdůležitějším mužem v jejím životě je zajisté její syn Šimon, kterého miluje z celého srdce. Matkou se stala velmi mladá a neměla to vůbec jednoduché. Otec Šimona byl zároveň jejím učitelem na střední škole. Jejich vztah Gábina ukončila, když se zamilovala do svého mladého kamaráda. Bohužel ani s ním vztah nedopadl dobře a Gábina se poté začala věnovat především práci a svému synovi.  

Dalším velmi důležitým mužem již od dětství je samozřejmě její otec Radek Mastný. Mastný je velmi známou postavou a v Ulici ho potkáváme už velmi dlouho. Není ale příliš oblíbený. Známe ho především jako politika, který se neštítí ničeho. A Gábina o tom moc dobře ví a nedělá si o svém otci žádné velké iluze.  

Mastný se ke Gábině občas chová jak k malému dítěti, Zdroj: TV Nova

Třetím významným mužem v jejím životě je Jirka Herman, její přítel. Nejsou spolu sice dlouho, ale potkala ho v době, kdy začala bojovat s rakovinou. Jirka se stal její velkou oporou a Gábina se do něj rychle zamilovala. A Jirka je také evidentně velmi zamilovaný do Gábiny.  

Jirka Herman je ale policista a vyšetřuje také případ Radka Mastného, který se snaží vyhnout vězení tím, že předstírá svůj velmi špatný zdravotní stav. Jirka ale jeho plán díky Šimonovi prokoukne a stojí před rozhodnutím, zda Mastného udat. Nakonec dá vzhledem ke Gábině a Šimonovi Mastnému šanci, aby se zachoval jako chlap a nastoupil výkon trestu dobrovolně. Tím se samozřejmě jejich vztah ještě zhorší a Gábina stojí uprostřed. Na čí stranu se ale postaví? Ukončí vztah s Jirkou?  

Gábina není hloupá a moc dobře ví, jak se věci mají. A tak se rozhodne stát při Jirkovi Hermanovi a od svého otce vyžaduje pouze přijetí spravedlivého trestu. Podaří se jí tedy z celé této situace vybruslit s grácií a neztratí ani jednoho z mužů.  

Zdroj článku:
  • Autorský text