Příští týden v Ulici dojde k velkému odhalení

Příští týden v Ulici dojde k velkému odhalení
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mastný udal Jirku za vydírání a on teď musí k výslechu. Evžen se chystá k odletu, ale vlastně neví, jestli se mu chce… Mirek se nečekaně vrátí, aby zkusil dát vztahu s Magdou ještě šanci. Někdo odhalí Karlino tajemství a Eva zase odhalí, že má Miloš novou múzu.

Jirku čeká vyšetřování kvůli Radkovu udání

Jirka Herman před časem objevil pravdu o údajných zdravotních komplikacích Radka Mastného. Zamával mu pod nosem neprůstřelným důkazem a přiměl ho nastoupit do vězení. Radek mu to nejen nezapomněl, ale také se mu okamžitě začal mstít a v pondělí přinese jeho lstivá snaha své první ovoce. Jirka musí podstoupit vyšetřování kvůli nařčení z vydírání. Samozřejmě to ale nenechá jen tak a půjde si to s Mastným osobně vyřídit. Jak jejich spory ovlivní vztahy v rodině?

Skutečně Evžen odletí, nebo ani nebude moct?

Teď, když už má Evžen všechno, co potřebuje k odletu do Austrálie, zjišťuje, že se mu popravdě ani odejít nechce. Původně se tak rozhodl hlavně proto, že už ho v Praze nic nedrželo, ale nyní se zdá, že mezi ním a Blankou možná přece jenom není vše ztraceno. Také ona si koneckonců uvědomuje, že pro ni Evžen stále hodně znamená. Bude to však stačit, aby zůstal? Rozhodne podivná souhra okolností, kvůli níž Evžen přijde o doklady i peníze…

Mirek se vrátí a bude chtít Magdu zpátky

Zlomená srdce se hojí těžko a ztracená důvěra se získává zpátky jen velmi pomalu. Mirek rovněž potřeboval čas, aby si ujasnil, jestli má smysl zachraňovat vztah s Magdou. Ta se dlouho trápila, snažila se mu dovolat a doufala, že za ní přijde, aby si v klidu promluvili. Ale protože nepřicházel a ona se cítila sama, našla útěchu v Prokopovi, který ji nepřestal milovat. Když se teď sblížili a začali si po dlouhé době zase rozumět, stane se něco, s čím už Magda nepočítala – Mirek se vrátí a chce ji zpět. Jak na takový zásadní obrat zareaguje Prokop? A kam se přikloní Magdino srdce?

Kdo odhalí Karlinu nevěru?

Že zamilovaný člověk ztrácí hlavu a neslyší hlas rozumu, o tom jsme se už mnohokrát přesvědčili na příkladu Karly Marečkové. U ní je situace o to horší, že má milující rodinu, která si nezaslouží, aby ji zanedbávala a podváděla. Karla si to samozřejmě uvědomuje a několikrát se pokusila zakázaný vztah s Jakubem ukončit, ale srdci zkrátka poručit nedokáže, a tak se k milenci navzdory nejlepšímu přesvědčení vždycky vrátí. Dlouho pokoušela osud a tentokrát překročí hranici – její tajemství bude odhaleno. Kým? A jak se k prozrazení postaví samotný Jakub?

Miloš má novou múzu, co na to Eva?

S Milošovými múzami už má jeho manželka Eva bohaté a nepříliš příjemné zkušenosti, a tak na něm samozřejmě snadno pozná, když se na obzoru objeví nějaká nová. Tentokrát je to bankovní úřednice a Vítkova dobrá kamarádka Dita, před níž si není jistá ani Vítkova žena Iva. Jsou podezření a obavy obou manželek oprávněné? Jak naloží s důkazy, které se jim podaří získat?