Jirka Herman na šatník moc nehledí, ale díky vztahu s Gábinou se to může změnit

Jirka Herman na šatník moc nehledí, ale díky vztahu s Gábinou se to může změnit
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jirka Herman je policista a vyšetřovatel každým coulem. Spíše než trávení času před zrcadlem ho naplno zaměstnávají jeho případy. Teď nově může rozdělit svůj volný čas i mezi Gábinu, se kterou čerstvě randí. A ta by právě mohla vnést do jeho šatníku oživení... Ovšem pokud se nechá.

Vyšetřovatel jako z detektivek

Jiří Herman v podání herce Jana Holíka šatník moc neřeší. Jeho styl oblékání je, dá se říct, neutrální. To znamená, že neurazí, ale ani nijak jinak nezaujme. A není se čemu divit – košile, triko, džíny a bunda – to je běžná praxe u většiny mužů. Tedy alespoň u těch, kteří na módu moc nehledí. Důvodů, proč šatník Jirky Hermana příliš nezáří, je však několik. Vyšetřovatel Herman patří do mužského pokolení a o mužích je známo, že neradi nakupují.

Dalším důvodem, proč Herman chodí oblečený tak, jak chodí, je obyčejný nedostatek času. Většinu ho tráví buď v kanceláři nebo na výjezdech, kdy má tedy nakupovat? A do třetice – Jirka není úplně společenský člověk, a tak ho na večírky a oslavy moc neužije. A v případě pracovních akcí musí mít vždy uniformu.

Teď chodí Jirka Herman s módní návrhářkou Gábinou

Gábina je teď do Jirky Hermana velmi zamilovaná, a tak i jako módní návrhářka leccos přehlédne. Až ale opadne její prvotní zamilovanost, možná si Jirkův šatník vezme na paškál. Ovšem to pouze za předpokladu, že jí to Jirka dovolí. Gábina, která se sice specializuje především na ženskou módu, by mohla vymyslet, jak by se mohl Herman oblékat elegantněji.

Přitom je ale nutné, aby zachovala praktickou stránku jeho oblečení. Jinak by jej Herman neoblékl.

Gábina určitě něco vymyslí a diváci mohou hádat, že Jirka se nechá. Všechny ostatní by se změnami poslal někam, například svou kámošku Karlu. Avšak pro Gábinu má slabost, a tak jí dovolí více než komukoliv jinému. Nejdříve ze všeho se však sama Gábina bude muset dát dohromady. Diagnostikovali jí rakovinu děložního čípku a čeká ji náročná léčba. 

Zdroj článku:
  • autorský text