Herman od Gábiny dostane krásný dárek a potom ho vyhodí z bytu. Co se přihodí v Ulici?

Herman od Gábiny dostane krásný dárek a potom ho vyhodí z bytu. Co se přihodí v Ulici?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zatímco Miloš Knobloch nemá vůbec ponětí, co se uplynulý velikonoční večer stalo, Jiří Herman z něho má morální bolehlav. Má kvůli Gábině a Šimonovi zapomenout na svou čest? Nebo má udat jejího otce a ublížit i Šimonovi? 4252. díl bude plný neočekávaných zvratů.

Luděk maže Vandě med okolo pusy. Dokonce jí sehnal vysněnou práci u něj na komoře. Vanda se diví, proč zrovna jí Luděk pomáhá. Nikdy k ní neměl žádný vřelý vztah a opovrhoval jí. Luděk svou náklonnost vysvětlí uvědoměním si, že ve Vandě vidí potenciál. Manipulování byla vždy jeho doména a Vanda je snadný cíl. Proto mu jeho odůvodnění spolkne i s navijákem. Vanda by si však měla uvědomit, že u Luďka funguje pravidlo –⁠ něco za něco. 

Skyler přijede do Prahy a bude chtít Frantovi nabídnout lákavou spolupráci na novém projektu. Jedná se o prestižní akci, kterou by měl Franta vlastně vytvořit. Franta má sice pochybnosti o tom, jestli by spolupráce se Skyler nepřinesla víc potíží než radosti, ale donutí ho nad nabídkou intenzivně přemýšlet. Mohl by se také více vídat se synem. 

Koledování se Milošovi Knoblochovi protáhne natolik, že si ustele u Klímů na gauči. Ráno ho z alkoholového bezvědomí budí celá rodina v čele s Vítkem. Miloš se po probuzení hodně diví, co Klíma dělá u něj doma. Má okno velké jako výkladní skříň, a proto se přijde později omluvit s kyticí a zeptat se, co se uplynulý večer dělo. 

Jirka Herman slaví narozeniny, které vlastně neslaví. Celý den by se obešel bez jakýchkoliv gratulací. Větší starosti mu však dělá video, které mu ukázal Šimon a na kterém je zachycen Mastný, jak si užívá lyžařských radovánek. Má z toho těžkou hlavu. Po pečlivém zvážení zajde za Mastným, aby ho přesvědčil, ať se sám přihlásí k nástupu do vězení nebo použije nový důkaz, který proti němu má. 

Gábina se Šimonem přece jen uspořádají Jirkovi tajnou oslavu, překvapí ho vlastnoručně vyrobeným dortem a dárkem, což i takového odpůrce rodinných sešlostí, jakým je Herman, obměkčí a dojme. Ani tak si ale Herman neodpustí po oslavě na Gábinu nastoupit s tím, že video, které mu ukázal Šimon, použije proti jejímu otci, jestli se nepřizná sám. Není se tedy čemu divit, že se Gábina naštve. Dostat jako dík za krásný večer informaci, že její přítel bude muset udat jejího tátu, je hodně smutné. Tohle se Hermanovi vůbec nepovedlo. Gábina ho vyhodí.  

Zdroj článku:
  • Autorský text