Diskuze

Kvíz: České pohádky podle jména princezny pozná jen opravdový znalec

Pohádky jsou součástí života dětí i dospělých po celé generace. Lidová slovesnost se předávala z generace na generaci. V pohádkách vystupují nadpřirozené bytosti.
Zpět na kvíz

Pohádky jsou součástí života dětí i dospělých po celé generace. Lidová slovesnost se předávala z generace na generaci. V pohádkách vystupují nadpřirozené bytosti.
Zpět na kvíz

Možná jste zmeškali

Valentýna Bečková: osmiletá herečka, která už teď sklízí úspěch. Kde jste ji už mohli vidět?
21.12.2021

Valentýna Bečková: osmiletá herečka, která už teď sklízí úspěch. Kde jste ji už mohli vidět?

Dětská herečka Valentýna Bečková právě střídá jednu roli za druhou a zahlédnout jste ji mohli už v několika českých komediích. V pouhých osmi...

Manžel Terezy Jordánové z Ulice, oblíbený herec Matouš Ruml se objeví v novém filmu Jedině Tereza. O čem bude?
03.09.2021

Manžel Terezy Jordánové z Ulice, oblíbený herec Matouš Ruml se objeví v novém filmu Jedině Tereza. O čem bude?

V Ulici si zahrál kantora vyučujícího na stejném gymnáziu jako byla učitelkou češtiny jeho láska, kráska Tereza Jordánová v podání Patricie...

Dobrá zpráva pro příznivce českých komedií: Rodí se pokračování úspěšné české komedie Po čem muži touží 2
01.10.2021

Dobrá zpráva pro příznivce českých komedií: Rodí se pokračování úspěšné české komedie Po čem muži touží 2

Ve stejné režii v podání Rudolfa Havlíka (Minuta věčnosti) se rozběhla příprava volného pokračování povedené komedie, kdy proti sobě stojí svět...

Víkendové lenošení s Netflixem (27.–28. 11.) v rytmu novinek
26.11.2021

Víkendové lenošení s Netflixem (27.–28. 11.) v rytmu novinek

Máme před sebou volné dny, a tak stejně jako slepice, které mají kvůli ptačí chřipce zákaz vycházení, je lepší zůstat doma a udělat si filmový...

Jak si dnes žije populární herečka Dagmar Havlová
11.10.2021

Jak si dnes žije populární herečka Dagmar Havlová

Je až s podivem, že se o známé herečce a vdově po Václavu Havlovi tak málo píše. Přitom vůbec nežije nudným životem, a i ve věku 68 let je to stále...

Moderátorské duo Johan&Ondra a jejich vkus na ženy: Od natáčení Ulice se leccos změnilo
25.09.2021

Moderátorské duo Johan&Ondra a jejich vkus na ženy: Od natáčení Ulice se leccos změnilo

Sdíleli spolu rozhlasové studio, nyní stojí bok po boku při vysílání ranní relace televize Nova a pokud jde o ženy, i v tomto ohledu si zřejmě...

Když první konec není definitivní konec aneb tyto seriály měly skončit, ale dostali druhou šanci
14.08.2021

Když první konec není definitivní konec aneb tyto seriály měly skončit, ale dostali druhou šanci

Pokud má seriál v televizi horší sledovatelnost anebo pomalu ztrácí oblíbenost, přestane se produkovat. I chybějící hlavní herec může znamenat...

Dominika Tycová: z ulice do Ulice
09.12.2021

Dominika Tycová: z ulice do Ulice

„Narodila jsem se někdy kolem roku 1980 – nevím to přesně, neb mě moji současní rodiče nalezli u popelnic v Dimitriově ulici v jeden vlahý letní...

Známý online seriál Lavi jde do kin! O dávku bizarnosti diváci nepřijdou
03.08.2021

Známý online seriál Lavi jde do kin! O dávku bizarnosti diváci nepřijdou

V hlavní herecké i režisérské roli Jakub Štáfek, o kterém je poslední dobou slyšet ve všech směrech, se rozhodl opřít se do fotbalového prostředí a...

„Jak jsem poznala vašeho otce“ opráší populární sitcom
27.11.2021

„Jak jsem poznala vašeho otce“ opráší populární sitcom

Sedm let od finále „Jak jsem poznal vaši matku“ seriál nenechal tvůrce klidné. Je to definitivní, společnost Hulu na pokračování zakoupila práva a...

Diskutujte

Nejnovější diskutované