Diskuze

KVÍZ: Kde domov můj? je soutěž na pohled skromná, ale obtížná. Totéž platí o našem kvízu

KVÍZ: Kde domov můj? je soutěž na pohled skromná, ale obtížná. Totéž platí o našem kvízu
Televizní soutěž Kde domov můj? možná nevypadá nijak napínavě nebo zvlášť atraktivně, ale dokáže soutěžící pěkně potrápit záludností a složitostí pokládaných otázek, alespoň podle názorů některých diváků. Zaskočit by vás mohl i náš kvíz, ale snad se to nestane…
Zpět na kvíz

Televizní soutěž Kde domov můj? možná nevypadá nijak napínavě nebo zvlášť atraktivně, ale dokáže soutěžící pěkně potrápit záludností a složitostí pokládaných otázek, alespoň podle názorů některých diváků. Zaskočit by vás mohl i náš kvíz, ale snad se to nestane…
Zpět na kvíz
Shrnutí článku: KVÍZ: Kde domov můj? je soutěž na pohled skromná, ale obtížná. Totéž platí o našem kvízu
O čem je televizní soutěž Kde domov můj? a kdy se vysílá?

Soutěž Kde domov můj? je věnována České republice a obsahuje otázky z historie, kultury, sportu, politiky, vědy a přírody. Vysílá se každý všední podvečer na ČT1.

Jaká je úroveň obtížnosti otázek v soutěži Kde domov můj?

Otázky v soutěži jsou podle některých diváků velmi náročné a záludné, o několik úrovní nad podobnými pořady jako Máme rádi Česko. Pro úspěch je nutný dokonalý přehled z mnoha oborů.

Kdo je moderátorem soutěže Kde domov můj?

Moderátorem soutěže Kde domov můj? je Aleš Háma. Připouští, že moderování soutěžního Taxíku ho bavilo více, ale váží si vnímavosti a ohlasů diváků na Kde domov můj?.

Jak Aleš Háma vnímá negativní ohlasy diváků?

Aleš Háma je vděčný za všechny ohlasy, včetně těch negativních. Vnímá je jako důkaz vnímavosti diváků a jako možnost uvědomit si, co dělá špatně, což mu pomáhá se zlepšovat.

Od jakého roku se pořad Kde domov můj? vysílá?

Televizní pořad Kde domov můj? se na obrazovkách drží od roku 2016.

Zpět na kvíz

Možná jste zmeškali

Kdo říká, že ženy nejsou vtipné? Tyhle komedie ukazují, že nejen muži mohou natočit skvělou komedii
25.06.2022

Kdo říká, že ženy nejsou vtipné? Tyhle komedie ukazují, že nejen muži mohou natočit skvělou komedii

Pokud se řekne komedie, nejčastěji nás napadne nespočet mužských komiků, kteří zaplnili žánr s vlastními filmy, ale jen málokdy si vzpomeneme na...

3 české premiérové filmy, které zahřejí na duši
14.08.2022

3 české premiérové filmy, které zahřejí na duši

Televize Prima má v podzimním vysílání řadu novinek a české filmy patří určitě k těm nejoblíbenějším. Můžeme se v nich těšit na populární herce,...

Eddie –⁠ od pěstitele trávy po velkého milovníka žen z Ulice
12.08.2022

Eddie –⁠ od pěstitele trávy po velkého milovníka žen z Ulice

Jednou z postav, která v Ulici prošla nevídanou proměnou osobnosti i vzhledu, je Eddie Rambousek v podání herce Jiřího Panznera. Aktuálně se sice...

Dnes slaví narozeniny Jakub Štáfek a Andrej Polák z Ulice
22.05.2022

Dnes slaví narozeniny Jakub Štáfek a Andrej Polák z Ulice

Zatímco Jakub Štáfek je stále, ačkoliv už v Ulici nehraje, svou rolí Matěje Jordána profláknutý, málokterý divák hned napoprvé uhádne, koho hrál...

Kamil, Rudla, Libor nebo Jiříček: I dnes pobaví kriminalisté seriálu Malý pitaval z velkého města
12.07.2022

Kamil, Rudla, Libor nebo Jiříček: I dnes pobaví kriminalisté seriálu Malý pitaval z velkého města

Lapkové a vrazi z Prahy se třásli strachy, když se sehraná parta pod Břéťovým vedením pustila do práce a lumpové nakonec končili v oranžovobílé...

Survivor Česko & Slovensko (29): Brousí si už Veve kudlu, kterou bodne Vláďovi do zad?
20.04.2022

Survivor Česko & Slovensko (29): Brousí si už Veve kudlu, kterou bodne Vláďovi do zad?

Po dnešním duelu už zůstane pouze čtyřlístek hráčů, a i ten si pomalu začíná balit kufry. Za pozornost určitě stojí sledovat reakce porotců na...

Josef Jírů ze seriálu ZOO: Rozplete se mu zamotané srdce?
16.06.2022

Josef Jírů ze seriálu ZOO: Rozplete se mu zamotané srdce?

V partě ošetřovatelů v seriálu Zoo jsou zajímaví jedinci. A jedním z nich je i ošetřovatel slonů –⁠ Josef Jírů, kterého představuje Oldřich...

Dá Viky výpověď nebo se bude dívat na to, jak si její životní láska hledá ideální ženu?
23.08.2022

Dá Viky výpověď nebo se bude dívat na to, jak si její životní láska hledá ideální ženu?

Jaký osud čeká na hlavní hrdinku seriálu Zoo Viky Janečkovou po prázdninové pauze? Co jí nejvíce zkomplikuje život? Bude nakonec muset skončit s...

Miloš Knobloch se po hlavě vrhá do další akce
10.06.2022

Miloš Knobloch se po hlavě vrhá do další akce

Miloš Knobloch je živel, o tom není pochyb. Dříve svérázný, prudící a nesympatický chlap, kterého Ema Toužimská nemohla ani cítit, se proměnil ve...

Marek Němec v nové roli podvodníka v seriálu ZOO
16.07.2022

Marek Němec v nové roli podvodníka v seriálu ZOO

Marek Němec je nejen skvělý divadelní herec, ale zamilovali si ho také davy seriálových fanoušků. Nově ho budeme potkávat také v seriálu ZOO. Na...

Diskutujte

Nejnovější diskutované