Diskuze

KVÍZ: Kde domov můj? je soutěž na pohled skromná, ale obtížná. Totéž platí o našem kvízu

KVÍZ: Kde domov můj? je soutěž na pohled skromná, ale obtížná. Totéž platí o našem kvízu
Televizní soutěž Kde domov můj? možná nevypadá nijak napínavě nebo zvlášť atraktivně, ale dokáže soutěžící pěkně potrápit záludností a složitostí pokládaných otázek, alespoň podle názorů některých diváků. Zaskočit by vás mohl i náš kvíz, ale snad se to nestane…
Zpět na kvíz

Televizní soutěž Kde domov můj? možná nevypadá nijak napínavě nebo zvlášť atraktivně, ale dokáže soutěžící pěkně potrápit záludností a složitostí pokládaných otázek, alespoň podle názorů některých diváků. Zaskočit by vás mohl i náš kvíz, ale snad se to nestane…
Zpět na kvíz

Možná jste zmeškali

StarDance 2023: Přehlídka talentu i krásných šatů a ladných pohybů právě začala
15.10.2023

StarDance 2023: Přehlídka talentu i krásných šatů a ladných pohybů právě začala

Dnes si soutěžící odtančili své první vystoupení před publikem. Moderátoři Tereza Kostková a Marek Eben oplývali dobrou náladou a porota pečlivě...

V páteční Ulici se Iva pokusí smířit s krutou realitou, ale potečou slzy a zazní šokující slova
08.02.2024

V páteční Ulici se Iva pokusí smířit s krutou realitou, ale potečou slzy a zazní šokující slova

Vyšetření Ivě potvrdí to, čeho se bála. Pátek tedy bude pro Klímovy černým dnem. Bára a Michal neví, jak se před mámou chovat, a tak jí alespoň...

StarDance 2023: Markovi Adamczykovi přistála k nohám podprsenka, manželka Eva zabodovala v tanci
30.10.2023

StarDance 2023: Markovi Adamczykovi přistála k nohám podprsenka, manželka Eva zabodovala v tanci

Třetí večer už byl pro Davida Prachaře pouze v pozici diváka. Ostatní však do svých tanců vložili opět vše, ale už tradičně to porotcům nestačilo a...

Big Brother: Přehlídka podivných spolubydlících, kteří se hašteří celé dny ve vile, se blíží
18.10.2023

Big Brother: Přehlídka podivných spolubydlících, kteří se hašteří celé dny ve vile, se blíží

Už v polovině listopadu se ukáže, zda bude tento ročník úspěšnější než pokus z roku 2005, kdy se musela TV Nova smířit s tím, že konkurenční...

Oblíbené herečky ze Zlaté labutě dlouho bez práce nezůstaly. Uvidíme je v seriálu Studna
09.03.2024

Oblíbené herečky ze Zlaté labutě dlouho bez práce nezůstaly. Uvidíme je v seriálu Studna

Příběh, který zavítal na televizní obrazovky v roce 1978 jako epizoda z kontroverzního seriálu 30 případů majora Zemana, znají celé generace...

V pondělní Ulici vyrazí Gábina dveře s vlastní mámou a Irena utvoří tým z Magdy a Soni
28.01.2024

V pondělní Ulici vyrazí Gábina dveře s vlastní mámou a Irena utvoří tým z Magdy a Soni

Milena si opět vezme něco do hlavy a nebere ohledy na ostatní. Aniž by se s kýmkoli poradila, pošle dceřiným jménem e-mail soudci Hermanovi. Není...

Kvíz: Naše otázky k seriálu Bylo nás pět vás vrátí zpátky do dětství
13.02.2024

Kvíz: Naše otázky k seriálu Bylo nás pět vás vrátí zpátky do dětství

Bylo nás pět je skvělý dětský seriál, který na obrazovkách nejen České televize můžeme vídat několikrát do roka. Zavzpomínejte s námi na hlavní...

Tragédie televizních pátků. Co nabízí koncesionářům Česká televize pod zástěrkou vtipného seriálu plného nekorektního humoru
15.10.2023

Tragédie televizních pátků. Co nabízí koncesionářům Česká televize pod zástěrkou vtipného seriálu plného nekorektního humoru

Seriál Osada se drží v čele žebříčku pátečního večera. Nemá totiž konkurenci. Zatímco v pondělí bere Oktopusu na ČT milion diváku nová Kriminálka...

Jedna rodina při rozjezdu v novém roce dokázala k obrazovkám přilákat davy diváků
08.01.2024

Jedna rodina při rozjezdu v novém roce dokázala k obrazovkám přilákat davy diváků

Se sledovaností přes 750 tisíc diváků tak pomalu dotahuje primácký seriál ZOO a bude zajímavé sledovat, jak si seriály, vysílané souběžně v úterý a...

Dnes v Ulici: Herman se z kontaktu s otcem jen tak nevyvlékne a Franta dál přehlíží Lucčiny signály
16.02.2024

Dnes v Ulici: Herman se z kontaktu s otcem jen tak nevyvlékne a Franta dál přehlíží Lucčiny signály

Když Jirka Herman žádal Gábinu o ruku, nejspíš nepředpokládal, že mu tím do života vtrhne otec. Toho neviděl dlouhých 20 let a najednou mají...

Diskutujte

Nejnovější diskutované