Survivor Česko & Slovensko: Hrdinská dvojice největších taktiků se nakonec na žádný velký herní tah nezmohla

Survivor Česko & Slovensko: Hrdinská dvojice největších taktiků se nakonec na žádný velký herní tah nezmohla
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bez kapes plných skrytých imunit někomu už hra nejde tak svižně a zvýšit své šance a přidat do hry trochu pokory bylo pro dva soutěžící nemožné. Jak řekla Nikola, prostě to vzdali a už jen proto by jim svůj hlas na výhru nedala, kdyby seděla v porotě.

Pětice posledních soutěžících se ještě chvíli dokázala bavit na účet Bandurka. Podle Piráta mu Bandurko pokazil hru. Kdyby jasně řekl, že mu Martin ukázal skrytou imunitu, hlasoval by pro Mikýře a celá hra by se hnula jiným směrem. Jenže „na co kdyby“ se tato hra nehraje. Pirát tak paradoxně nakonec doplatil na to, že Bandurkovi nevěřil, ale omlouvá to tím, že nebylo snadné se s ním na něčem domluvit. Nebyl to prostě přikyvující Tomáš.

Nikola si pochvalovala, že je najednou v táboře lepší atmosféra, když Pirát a Tomáš ztratili pevnou půdu pod nohama a chovají se mile. Moc jim to platné není, protože trojice Mikýř, Nikola a Martin se zdá být pevnější, než předchozí dny. Všichni tři si pochvalují, že jim vyšlo rozbití silné konkurenční trojice. A to ani nevěděli, že má Bandurko hlas navíc.

Neschopnost obrátit si hru na svou stranu, zmínil i Ondřej, protože se čtyřmi hlasy nedokázala Pirátova skupina nic zahrát.

Ještě před soubojem Nikola řekla Mikýřovi a Martinovi, že by si nebrala nijak osobně, kdyby jeden z nich vyhrál odměnu a vzal si na ni někoho jiného. Měla ale zbytečné obavy.

Souboj o individuální imunitu

Jedna tabule se symboly v moři a navíc otočená přední stranou do mořských dálek a pět tabulí pro soutěžící. Komu se podařilo nejrychleji poskládat symboly tak, jak byly na tabuli v moři? Cesta byla ještě komplikovanější, protože soutěžící museli ještě pokaždé, když se vraceli z vody, podlézat překážky.

Nikola správně vytušila, že je ve fyzické nevýhodě a tak se snažila si zapamatovat co nejvíce symbolů najednou. Pirát běhal jako o život a jeho paměť asi nepatří k nejlepším. Nakonec vyhrál nenápadný Martin Carev, který nepřestává udivovat. Jeho taktika proplout až do sloučení bez povšimnutí, mu pěkně vyšla a teď ukazuje, že není tak nevýrazným hráčem, jak si všichni mysleli. Svou cestu hrou si založil na tom, že vytvořil dojem neškodného a nerozhodného člověka, který nikoho neohrožuje a nikomu nevadí. „Nebyl nebezpečný.“

Martin si kromě náhrdelníku imunity vysoutěžil i pobyt na moři na luxusním katamaránu s hromadou jídla a za společníky si vzal Mikýře a Nikolu. Usoudil, že už je zbytečné si předcházet Piráta nebo Tomáše.

Zatímco se trojice královsky bavila, dva „tvrďáci“, co měli všechno tak promyšlené, se užírali v táboře. Jejich ego jim ani nedovolilo pomyslet na to, že by zkusili silnou trojici nějak rozbít. Nechtěli se doprošovat a škemrat, jak uvedli.

A to se jim vymstilo. Nejprve byl velkým kandidátem na vyřazení Tomáš. To se moc nelíbilo Nikole, protože byla přesvědčená o tom, „že nemá koule na to, aby si do případného duelu vzal fyzicky rovnocenného soupeře“. Nikola to odhadla dobře, protože přesně tak to Tomáš měl naplánované.

Nakonec se trojice dohodla, že vyřadí Piráta. Mikýřovi by se závěrečný duel dokonce líbil. Pirát si bohužel vybral vázu s barvou, takže diváky o tento duel připravil.

Zdroje článku: