V zábavném fotokvízu si můžete ověřit, jak dobře znáte zahraniční trháky

V zábavném fotokvízu si můžete ověřit, jak dobře znáte zahraniční trháky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zahraniční filmy plné napětí, akce, dobrodružství, lásky nebo smíchu má každý rád. Náš fotokvíz ale neprověří jenom vaši znalost vybraných trháků, nýbrž také vaši pozornost a postřeh. Zkuste podle náhodných fotek určit, o jakou podívanou se jedná.

Tentokrát jsme si pro vás přichystali fotokvíz zaměřený na zahraniční filmovou tvorbu. Připravte se, že se u něj možná pořádně zapotíte. Nezahrnuje totiž pouze filmy jednoho určitého žánru, ale je to hotový mišmaš nejrůznějších tematicky pestrých snímků. Pokud se tedy řadíte jen mezi věrné fanoušky hororů, pravděpodobně selžete v poznávání romantických komedií nebo třeba historických velkofilmů. Ale nechme se překvapit.

Důležité je nedat na první dojem. To, že na fotografii uvidíte třeba Jasona Stathama a za ním vybuchující vůz, ještě nemusí nutně znamenat, že se jedná o tu známou filmovou sérii, v níž vystupoval jako prakticky neporazitelný řidič. Jistě víte, co máme na mysli. Všímejte si každého detailu v pozadí, každé drobnosti, která by mohla napovědět, o jaký film se ve skutečnosti jedná, a nenechte se ničím rozptylovat.

Věříme, že jste si při řešení našeho fotokvízu vedli dobře a že vás případná chybička určitě nerozhodila. Budeme rádi, když dáte šanci našim dalším kvízům na různá témata. Přejeme vám hodně štěstí při jejich zdolávání.

Zdroj článku:
  • Autorský text