Marek Lambora ze seriálu Slunečná nechodí s Evou Burešovou, ulovila ho krásná Miss

Marek Lambora ze seriálu Slunečná nechodí s Evou Burešovou, ulovila ho krásná Miss
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Marka Lamboru by nejedna divačka ráda viděla po boku seriálové kolegyně Evy Burešové. Ve Slunečné jim to společně ohromně sluší. Teď prasklo, jak to opravdu má mladý herec v soukromí.

V seriálu pár, ve skutečnosti na nože?

Marka Lamboru jeho role Janka v seriálovém hitu Slunečná doslova vystřelila na vrchol popularity a jeho seriálovou milou v podání Evy Burešové zrovna tak. Mladému páru to spolu na obrazovce slušelo, bulvární média se tak okamžitě začala zaobírat tím co by kdyby a jestli spolu tihle dva náhodou nezačnou randit.

Eva Burešová se v té době čerstvě rozešla s tanečníkem Matyášem Adamcem, což byla voda na mlýn podobným spekulacím fanoušků i novinářů. Ty rázně utnula sama herečka, když na sociální sítě umístila jasný vzkaz, že s Markem opravdu nechodí.

Teď se ostatně proslýchá, že se seriálový pár v soukromí příliš „nemusí“. Důvodem má být to, že pořadatelé je na nejrůznější akce chtějí jako dvojici ze Slunečné. Marek se prý odmítá neustále někde „vystavovat“, kdežto Eva hledá příležitosti, jak svou popularitu využít.

S kým randí Marek Lambora

Mladý herec si očividně chrání svoje soukromí. Bulvár ale spekulací neušetřil ani jeho. Když bylo jasné, že seriálová kolegyně není tou, která uchvátila jeho srdce, řešilo se, jak to Marek má vlastně v soukromí.

Poté, co se rozešel s hereckou kolegyní Šárkou Vaculíkovou během svého účinkování v show Tvoje tvář má známý hlas, byl vídán ve společnosti sám. Během loňského léta všímavým novinářům neuteklo, že se kolem Marka podezřele „motá“ Česká Miss 2016 Andrea Bezděková.

Když je bulvár letos na Valentýna nachytal na zamilované procházce ruku v ruce, bylo jasno. Mladá dvojice se snaží si své soukromí chránit, pod tíhou fotografií už ale nemělo cenu příliš zapírat. Nadějný herec a krásná Miss tak svůj vztah potvrdili. Chodit spolu mají už téměř rok.

Ačkoli jsou oba na slovo skoupí, je vidět, že svůj vztah bere pár velmi vážně a společně jim to klape. Nezbývá než oběma tedy popřát, ať jim to vydrží.