Kolik žen měl slavný svůdník Charlie Sheen? A co jste nevěděli o legendárním filmu Žhavé výstřely

Kolik žen měl slavný svůdník Charlie Sheen? A co jste nevěděli o legendárním filmu Žhavé výstřely
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herec, kterého znáte z bijáku Žhavé výstřely nebo ze sitcomu Dva a půl chlapa, má velmi složitou povahu. Kolik žen prošlo jeho postelí? A co jste nevěděli o filmu Žhavé výstřely?

Nesmrtelné žhavé výstřely

Víte o tom, že film Žhavé výstřely byl natočen již v roce 1991? Stále patří k filmům, u kterých se královsky pobavíte, a pořád má vysoké divácké hodnocení. Věděli jste, že při natáčení byly použity identické nepřátelské letouny jako ve filmu Top Gun? Z tohoto filmu si také tvůrci komedie vypůjčili některé letecké záběry a pouze je „zrecyklovali“.

Tvůrci filmu si dokonale pohráli nejen s hláškami, kterých je ve filmu mnoho, a které bohužel mnohdy do českého překladu neprošly, ale výborně si užili i tvorbu závěrečných titulků. Hned na jejich začátku se ihned za jmény producentů snímku objevuje místo hereckých jmen recept na oblíbené americké pochoutky brownies.

Ten zní takto: půl hrnku másla, dva a čtvrt hrnku cukru, 2 žloutky, 3 kostičky hořké čokolády (rozpustit), 1 nebo 2 lžičky skořice (pokud možno). Šlehejte máslo, dokud nezesvětlá a nemá barvu citrónu. Postupně přidejte cukr a žloutky. Dobře promíchejte. Přidejte čokoládu.

Složitá povaha

Herec platí za největší sexuální zvíře Hollywoodu. Jeho apetyt je prý neukojitelný. Před časem s ním dělal rozhovor časopis Maxim, pro který uvedl, že se vyspal s více než 5000 ženami. Není ale zrovna vzorným partnerem. Kvůli svým častým záletům jej všechny jeho partnerky opustily, a na Vánoce roku 2009 dokonce zaútočil nožem na svou třetí manželku Brooke Mueller.

Charlie byl již třikrát ženatý. Poprvé se jeho ženou stala Donna Peele. Druhou ženou byla filmová herečka a kráska Denise Richards, a třetí Broke Mueller. Nyní je opět rozvedený. Ze svých vztahů má pět dětí a před časem se stal již dědečkem. Tím se stal díky své dceři Cassandře, kterou měl se svou láskou ze střední školy.

Také se přiznal, že jeho nezřízený sexuální život si vybral svou daň – je nakažený virem HIV.

Co myslíte, zklidní se tento bouřlivák někdy?