Jakub dnes večer zavolá Věrce! Proč se Karle kvůli tomu udělá hrozně zle?

Jakub dnes večer zavolá Věrce! Proč se Karle kvůli tomu udělá hrozně zle?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Čtvrteční Ulice začne vtipnou scénou u Klímových, kde se Kaštan probere z hlubokého spánku a slupne Vítkovu snídani. Během dne však přijdou na řadu vážnější témata – Lumír si dělá starosti kvůli Lexíkovi a Karlu přepadne nevolnost poté, co Věrka přijme nečekaný telefonát od Jakuba.

Kaštan usne u Klímových, ráno jim zbaští snídani

Kaštan si včera ustlal na gauči u Klímových a prochrápal tam celou noc pod bdělým dohledem Ivy. Ráno se ho Vítek pokusí vzbudit a poplašený Kaštan se bude náramně divit, kde se v tomhle bytě vůbec vzal.

Detaily ze včerejška mu unikají a je tak zmatený, že se bez pardonu pozve dokonce i na snídani, která byla původně Vítkova. Rozčarovaný soused posléze odejde, ale Iva vyjádří názor, že by na něj měl někdo dohlédnout. Vítek nevěří svým uším, vážně se jeho manželka po té příšerné noci ještě nabízí jako ochotná pomoc?! Aby si manžela udobřila a dopřála mu menší bolestné, koupí pro něj jeho oblíbený pařížský dort. Sotva však Vítek stačí usednout ke stolu, Kaštan se objeví znovu – naštěstí jen proto, aby se omluvil za své chování drahým vínem a květinami.

Začne Michal balit holky přes ekologii?

Michal by se chtěl podívat na zbytek dokumentu, protože včera musel sledování přerušit kvůli Kaštanovi. Ve skutečnosti mu jde ale jenom o to, aby mohl strávit víc času v přítomnosti atraktivní Žofky a nenápadně si ji prohlížet. Anežka ho ovšem zklame zprávou, že dokument nebavil ani ji, ani její kamarádky, a tak nemají v úmyslu pouštět si ho znovu. Michal si přesto dotyčný snímek pustí a předstírá, že je jeho kvalitami nesmírně unesen, ačkoli má na ploše přímo pod ním online katalog dámského prádla.

Věrka chce navštívit Jakuba, Karla už to nezvládá

Věrka se celá šťastná dovolá Jakubovu lékaři a nadále ignoruje příšernou bolest svého zubu, protože Jakub je pro ni důležitější. Oddalování zubařské prohlídky se jí však vymstí. O zub nakonec přijde a bude muset začít řešit, jak na jeho místo pořídit nový. Takový implantát však není žádná levná záležitost a Luboš má už teď hluboko do kapsy. Znovu a znovu prochází inzeráty, ale nechtějí ho ani na pozicích, do nichž hledají přímo důchodce, protože i na to už je prý příliš starý.

Večer se přihodí nečekané – Věrce zavolá samotný Jakub! Dohodnou se na tom, že ho paní Marečková přijde zítra navštívit. Karla se jejich rozhovor pokouší ignorovat, ale přesto s ní nové zprávy pořádně zalomcují. Udělá se jí špatně od žaludku a odběhne se do koupelny vyzvracet právě ve chvíli, kdy se jí Kryštof snaží dát pusu.

Lexík s tátou nemluví, pomůže návštěva ZOO?

Lumír dělá všechno, aby s Lexíkem navázal normální rozhovor, ale kluk ho buď ignoruje, nebo mu odsekává. Co když ho už ani nemá rád? Neustále mu předhazuje Světlanu a to, že dělala všechno lépe než on. Pokusí se synka nalákat na jeho oblíbenou aktivitu – návštěvu zoologické zahrady.

Tím se ledy zdánlivě prolomí, avšak když se Lumír pokusí přibrat na výlet i Kateřinu, Lexík mu udělá čáru přes rozpočet. Čím Krabici raní a jak do toho všeho zapadne teta Ingrid?

Zdroj článku:
  • Autorský text