Jak bude Věrka reagovat na podraz Karly a Jakuba?

Jak bude Věrka reagovat na podraz Karly a Jakuba?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ještě před začátkem prázdnin v Ulici eskalovala kauza nevěrné Karly a přímo se dotýkala celé rodiny. Její manžel Mára, děti a Věrka s Lubošem sice zůstávají ušetření lží, kterých se na nich Karla dopustila. Ani to však nemusí mít dlouhého trvání. Vždyť podraz takových rozměrů musí někdy prosáknout na povrch. Obzvlášť v případě, že už o něm ví další lidé. 

Věrka to bude mít zatraceně těžké 

Když pomineme Máru, kterému Karla už několik týdnů zvesela nasazuje parohy, velmi těžké to bude mít také Věrka Marečková. Tu s Karlou pojí rodinné vazby a nemalé sympatie. Ale také s Jakubem Štěpánkem se Věrka docela sblížila. Sympatický jí připadal už od začátku a sympatie k němu vzrostly poté, co Jakub souhlasil s tím, že Věrce pomůže s psaním. Jak se s podrazem obou Věrka asi popasuje? Vždyť to byla právě ona, kdo Jakuba ke Karle popostrčil. Na začátku Karla se spoluprací na scénáři vůbec nesouhlasila. Věrce to však přišlo zajímavé už proto, že sama miluje detektivky a představa, že Karla bude spolupracovat na jedné z nich, ji vzrušovala. 

Karla už s Jakubem románek utla, ale je to opravdu konec?, Jakub ještě neřekl poslední slovo, Zdroj: TV Nova

Některé věci člověk nemůže vůbec předvídat, a proto ani Věrka nemohla tušit, že se do sebe Karla s Jakubem zamilují. Ačkoliv to takhle nechtěla, bude si vyčítat, že na spolupráci těch dvou trvala. 

Ztracenou důvěru jen tak něco nevrátí 

Vztah Věrky a Karly je až výjimečně fungující. Závidět jim ho může Monika Farská, která si mohla o takové přízni Věrky Marečkové nechat jenom zdát. Teď to ale bude mít u Věrky nahnuté i Karla. Ztracenou důvěru totiž jen tak něco nenarovná. A pokud nevěra praskne, bude mít Karla co dělat, aby udržela svou rodinu pohromadě a vůbec někoho z ní na své straně. Ale také nevěra se dá pochopit, nebo ne? To se uvidí časem. Každopádně teď na rodinu Marečkových čeká velké zemětřesení. 

Zdroj článku:
  • Autorský text