Jak divačky Ulice přijaly mladého proutníka v podobě herce Jana Mansfelda?

Jak divačky Ulice přijaly mladého proutníka v podobě herce Jana Mansfelda?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na obchodní akademii se hlásil kvůli holkám, je to rozpolcená osobnost a v představovacím videu na Youtube hlásá, že má rád ženy. No řekněte, není to popis podobný jeho postavě v Ulici? Jan Mansfeld jako Jakub Štěpánek ještě využívá náklonnosti nešťastné ženy a dělá mu to dobře.

„Pan Štěpánek bude totiž takový had, který jde trošku přes mrtvoly.” 

Jan Mansfeld o sobě tvrdí, že je víc stydlivý než otrlý, a že za každou cenu nevyhledává společnost. U herců to prý není ojedinělé. Naopak si ale dokáže vychutnat tu pozornost diváků, kteří sledují jeho představení, zatímco on předvádí své umění na divadelním jevišti.

Toto propojení miluje a divadlo potřebuje k svému životu. Ač při studiích českým televizním seriálům neholdoval a měl k nim spíše negativní postoj, v jednom takovém –⁠ a rovnou nekonečném –⁠ hraje již přes půl roku. 

Tím seriálem není žádný jiný než Ulice. I když je Jan Mansfeld za normálních okolností sympatický a milý, tvůrci Ulice mu přichystali roli pěkného prevíta. Svádí vdanou ženu, manipuluje s ní, dobře se baví při kontaktu s jejím manželem, který nic netuší. A diváky nesmírně drásá a rozčiluje.

Někteří by dokonce byli rádi, kdyby v Ulici skončil. Tak moc jim leží v žaludku. Ale není se čemu divit, toho syčáka a manipulanta hraje Jan Mansfeld skutečně dobře. 

Herec prozradil, jak se bude jeho postava v Ulici vyvíjet dál: „Pan Štěpánek bude totiž takový had, který jde trošku přes mrtvoly.“ Takto popsal další počínání Jakuba Štěpánka, který vzhledem k svému chování nepatří mezi nejoblíbenější postavy seriálu.

Nejvíce ho hlavně divačky skloňují v přirovnání k psychopatovi a dostává jiná dost nelichotivá jména. I přesto má však jako herec Jan Mansfeld svůj fanklub, a to právě díky Ulici a aktivitám na sociálních sítích. 

Zdroje článku: