Že není v záři reflektorů prostor pro rodinný život? Tyto celebrity dokazují pravý opak

Že není v záři reflektorů prostor pro rodinný život? Tyto celebrity dokazují pravý opak
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Náročná práce plná celodenního natáčení a cestování se jim daří skloubit i s péčí o děti a že některé hvězdy mají potomků opravdu hodně. Vypadá to, že mít velkou rodinu zase začíná být trendy.

Angelina Jolie a Brad Pitt 

Ať už přirozenou cestou nebo adopcí, velká rodina je prostě základ. Ačkoliv už Angelina Jolie s Bradem Pittem pár netvoří, mají spolu 6 dětí o které pečují. I když už je pár rozvedený snaží se o to, aby odloučení rodičů nemělo na děti příliš negativní vliv a věnují se jim stále oba. I přes náročnou výchovu tolika potomků ale stíhali oba herci zářit na place. 

Eddie Murphy 

Na legendárního baviče se štěstí usmálo dokonce devětkrát. Děti má s pěti různými partnerkami, přičemž poslední dceru Izzy přivedla na svět australská modelka Paige Butcher, se kterou žije známý herec dodnes. 

Kris Jenner Kardashian 

V tomto případě se neproslavila jen maminka s tatínkem, ale doslova celý klan. Všichni společně byly totiž hvězdami slavné americké reality show Keeping Up with the Kardashians. Kris tvořila nejdéle pár s Brucem, se kterým se ale téměř po dvaceti letech manželství rozešli, jelikož se Bruce rozhodl ke změně pohlaví. 

Veronika Žilková 

Pro vytížené maminky nemusíme nutně za oceán. Vzorovým příkladem je také česká herečka Veronika Žilková, která vychovala šest potomků, z nichž nejstarší a nejznámější je Agáta Hanychová, díky které je už Veronika Žilková dokonce babičkou. Při společné rodinné večeři tak musí být opravdu rušno. Její manžel, Martin Stropnický, má totiž ještě 3 děti z předchozího vztahu. 

Zdroj: