Bývalá hvězda Ordinace v růžové zahradě má svou vlastní módní značku dětského oblečení Cuna vlnami

Bývalá hvězda Ordinace v růžové zahradě má svou vlastní módní značku dětského oblečení Cuna vlnami
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Slavná matka slavných hereckých dětí, bývalá manželka slavného herce, divadelní a filmová herečka a úspěšná návrhářka mající vlastní módní značku. To vše vystihuje tuto drobnou dámu s lehkým úsměvem ve tváři, Madlu Zimovou.

Sestřička Míša z Růžovky

Postava sestřičky Míši měla poněkud tragický charakter. Zoufale hledala svou životní lásku, ale svým smutným a odměřeným vzezřením nikdy nebyla favoritkou lékařů na oddělení kamenické gynekologie. Byla bláznivě zamilovaná do primáře Čestmíra Mázla, ale jeho náklonnost špatně pochopila. Sloužila mu jen jako náplast v době, kdy byl rozhádaný se svou osudovou ženou, Gitou Petrovou. Nakonec se jí ale splnil sen a v prostředí, kde by už nečekala, že se jí něco takového přihodí, se sblížila s tehdejším ředitelem nemocnice, MUDr. Karlem Bílým. Sblížili se dokonce tak moc, že Míša otěhotněla. Jejich romantický příběh končí společným odjezdem z Kamenice.

Magdalenu živí divadlo, má ale i jinou tvůrčí a prosperující zábavu 

Když se jí narodil její třetí potomek, pustila se do navrhování dětského oblečení pod vlastní úspěšnou značkou Cuna vlnami. Důvod byl, jako pro mnoho jiných maminek, jasný. „Narodil se mi syn Bruno, byla jsem na mateřské dovolené a měla jsem potřebu dělat i něco jiného než pořád běhat kolem něj. Chtěla jsem tvořit rukama. Začala jsem proto navrhovat oděvy pro děti.“ Popsala Madla v rozhovoru pro Novinky.cz.

K módě ji ale přivedla už její babička. „U nás doma se vždy šilo. Když mi bylo deset, tak mi babička, krejčová, koupila šicí stroj. Naučila mě, jak s ním zacházet. Sama taky dělávala takové ty šicí melouchy. Měla stálé zákaznice, které k ní chodily. Taky jsem si vymýšlela, co mi má ušít,“ dodala herečka. 

Pro její domovskou scénu, kde působí již dvacet let, Divadlo v Dlouhé, exkluzivně navrhla limitovanou edici unisex oblečení a módních doplňků, které jdou skvěle na odbyt. 

Střípky ze soukromého života

Magdalena přišla do Čech ze Slovenska v devadesátých letech za účelem studia oboru alternativní a loutkové divadlo na DAMU. V Praze se potkala se svým budoucím manželem a otcem svých dvou dětí, divadelním, filmovým a seriálovým hercem Karlem Zimou. Jejich umělecká jablka nepadla daleko od stromu, a i jejich děti Agáta a Jonáš Zimovi se živí herectvím.