ZOO: Jak bude pokračovat vztah Adama a Sid v roce 2023? Ohrozí ho fotograf Filip Janda?

ZOO: Jak bude pokračovat vztah Adama a Sid v roce 2023? Ohrozí ho fotograf Filip Janda?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dočkají se Adam a Sid v příštím roce nerušeného štěstí, nebo se tvůrci seriálu ZOO rozhodnou vnést do jejich životů trochu nezbytného dramatu? Vzhledem k Adamově odletu do Amazonie a příhodnému příchodu nového, slavného a atraktivního fotografa je zřejmé, že druhá možnost bude správná…

Láskyplné pouto Adama a Sid bylo vystaveno mnoha zkouškám

Adam (Šimon Bilina) netuší, co se přesně stalo jeho pohřešovaným rodičům, a nejistota ho sžírá celá léta. Konečně se navzdory všem překážkám a protivenstvím odhodlá odletět do Amazonie, aby zjistil pravdu, ačkoli to znamená zanechat ve Dvoře Králové svou velkou lásku Aničku (Michaela Pecháčková).

Mezi Adamem a Sid to od začátku bylo pořádně napjaté. Dívku rozčilovalo jeho nemožné chování, odtažitost, arogance a hrubost. Navíc začala chodit s Albertem (David Gránský), jenž prokoukl její hru na chudé děvče a odhalil pravou totožnost dědičky bohatého sklářského rodu. Naštěstí si Anička uvědomila, že Albert pro ni není ten pravý a že ji srdce táhne k sice odměřenému a chladnému, ale kdesi uvnitř laskavému Haďákovi. Ten nechtěl mít s rozmazlenou slečinkou nic společného, když zjistil, že mu lhala ohledně své rodiny a původu. Hluboce ho však zasáhl Ančin následný únos. Došlo mu, že ji má rád a nechce o ni přijít. Zachránil ji před jejími vězniteli, a i když tušil, že Novotní z něho jako z potenciálního zetě nebudou nadšení, odhodlal se dát vztahu s Aničkou šanci.

Od té doby byli nerozluční, třebaže se jim babička Sidonie pokoušela házet klacky pod nohy. Dívku navíc trápil posttraumatický syndrom kvůli prožitému únosu. Nyní jim osud připravil další náročnou zkoušku, jíž je právě Adamova nebezpečná cesta do Amazonie.

Bude mít Adam konkurenci? Zůstane mu Anička věrná?

Sid chápe, že tímhle si její přítel potřebuje projít, a tak mu v odletu nebrání. Naopak jej podpoří a s pomocí kontaktů své vlivné rodiny mu zařídí letadlo. Jejich loučení je srdcervoucí, ale Adam slíbí, že nebude pryč dlouho. Anička ho na oplátku ujistí, že na něj počká. To ale zřejmě ještě netuší, že se v zoologické zahradě objeví šarmantní olympijský vítěz v moderním pětiboji, proslulý sukničkář a nadaný fotograf Filip Janda (Tomáš Klus).

Sotva vyšlo najevo, že tahle nová postavička nastoupí do seriálu, hned se začaly šířit fámy, že ohrozí vztah Adama a Sid. Během Haďákovy nepřítomnosti se totiž dívka bude cítit osaměle. Dlouhé chvíle v pavilonu plazů se jí Filip pokusí zpříjemnit vtípky a přátelskými rozhovory, ale skončí jen u toho? Nebo s ní začne nestydatě flirtovat?

Nechá se Anička tímhle novým objektem ženských tužeb obalamutit a ulovit, nebo zůstane věrná svému příteli, jenž se jí odkudsi z hlubin Amazonie vůbec neozývá? Co když se mu něco stalo? Co když ho přepadl nějaký nepřátelský kmen?

Naštěstí se ukáže, že měl Adam jen technické problémy s baterií telefonu. Podaří se mu Aničce dovolat a ujistit ji, že je v pořádku. Jeho výprava však teprve začíná a leccos se během ní může přihodit. Najde pak Anička útěchu ve Filipově náruči? Nebo jen malujeme čerta na zeď a Adam se ve zdraví vrátí? Doufejme, že to druhé.

Zdroj článku:
  • Autorský text