Burešová je smutná, že se s Klusem v ZOO minula. A jak ho přijali ostatní herci, jejichž seriálové postavy ovlivní?

Burešová je smutná, že se s Klusem v ZOO minula. A jak ho přijali ostatní herci, jejichž seriálové postavy ovlivní?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když Robert Kajnar zkolaboval a jeho léčba se ukázala jako velice časově náročná, do seriálu se přiřítila posila. Možná má postava Tomáše Jandy, kterou ztvárňuje Tomáš Klus, trochu oživit nudnou atmosféru po odchodu Viky. Podaří se to zpěvákovi, který má pověst sukničkáře?

Filip Janda si životní strasti moc nepřipouští a do seriálu se přiřítil jako divoká voda. Jeho dějová linka se teprve rozbíhá, ale už teď víme, že bude mít velký úspěch u dámského osazenstva a nejvíce zaboduje u Sid, která bude smutná z odletu Adama. Ale jak moc bude smutná?

Jako bývalý sportovec je nový fotograf vybavený vypracovanou postavou a na rozdíl od Adama, který vypadal neustále utrápeně a věčně měl deprese, Filip je založením optimista a vstává s úsměvem na tváři. To by mohlo být pro mladou Sid, která ještě moc zkušeností nemá, hodně přitažlivé. A rozhodně není zanedbatelné, že už má zkušenosti, protože má za sebou nevydařené manželství, které ztroskotalo na jeho slabosti pro hazard a alkohol. Jak se však zdá, svých nešvarů se zbavil.

Podle načasování jeho vstupu do seriálu v okamžiku, kdy je Adam odstavený na dobu neurčitou, je jasné, že to není náhoda. Možná si Šimon Bilina (Adam) potřebuje od seriálu na chvíli oddechnout anebo má další zajímavé projekty, kterým se chce věnovat, a tak kolegovi z muzikálu zajistil seriálovou brigádu.

Právě nejvíce času by ve své nové práci měl Filip trávit s opuštěnou Sid, která si s ním hned padne do noty. Michaela pěje na nového hereckého kolegu jen samou chválu. Líbí se jí jeho smysl pro humor a pochvaluje si, že jí filmaři nadělili dalšího skvělého kolegu, se kterým si rozumí. Možná pro postavu Sid bude příjemná změna, kdy nebude muset dělat psychoterapeuta, jak to bylo v poslední době s Adamem, a bude si užívat nekomplikovaný a bezstarostný vztah. Nakonec, prý se bude Filip líbit i Alici Novotné a ani babička tentokrát nebude vytahovat drápy.

Ne všichni však novou postavu v seriálu přivítali. Někteří diváci mají pocit, že Sid měla proplouvat i nadále na obláčku s Adamem, a proto se jim nelíbí, že má teď velice snadnou možnost, jak si zkusit něco jiného.

Sám Klus byl z negativních ohlasů trochu zaskočený. Na seriál se nedívá, a tak si musel sednout k vyhledávači a trochu si ten vztah Sid a Adama nastudovat. Ale když Klus zmínil, že jde o lásku, tak to asi nebude jen k práci.

Na sociálních sítích na jeho nástup reagovala i představitelka Viky a komentovala příspěvek. Doufá, že se ještě s písničkářem na natáčení potká.

Zdroj článku:
  • autorský článek