Eva Burešová nechce zklamat, ale někteří fanoušci ji pěkně naštvali. Co ji rozpálilo doběla?

Eva Burešová nechce zklamat, ale někteří fanoušci ji pěkně naštvali. Co ji rozpálilo doběla?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dokážete si představit, že se krásná herečka a zpěvačka Eva Burešová někdy pořádně rozčílí? Že se jí stane něco, co ji rozpálí doběla? Asi ne. A přesto existují situace, které ji dokážou pěkně dopálit. Zvlášť v případě, že taková nečekaná sprcha přijde od lidí, kteří ji jinak mají rádi a jsou k ní vždy milí.

Eva Burešová sice naplno žije svým maličkým synkem Tristanem Williamem, který se jí narodil v srpnu, ale to neznamená, že nadobro opustila svou práci a bude sedět doma na čtyřleté „rodičovské“. Už teď se zjevně nemůže dočkat, až si dá od mateřských povinností aspoň na chvíli pauzu a potká se zase s „normálními“ dospělými.

Takže když dostala nabídku do muzikálu Bodyguard, který se bude od března příštího roku hrát na prknech Hudebního divadla Karlín, s nadšením to přijala a získala dokonce hlavní roli. I tak je ale zatím skoupá příliš o nové příležitosti mluvit, protože nechce nikoho zklamat – a navíc nemá na svá minulá muzikálová angažmá jen dobré vzpomínky.

Rozlícení fanoušci

Jak se Eva Burešová svěřila na svém účtu na Instagramu, nechce a ani nebude dopředu avizovat, ve kterých konkrétních představeních muzikálu Bodyguard se objeví. Její alternací v hlavní roli Rachel Marronové je totiž Tereza Mašková, s níž se bude střídat.

Jenže někteří její fanoušci nemají ani tak zájem o děj muzikálu jako spíš o to, že chtějí naživo vidět „svou Evičku“. Burešová se v souvislosti s tím svěřila s nemilou zkušeností, kdy její fanoušci zaplavili vedení divadla nejen nemilými, ale často až zlými a vulgárními dopisy a zprávami, když šli na představení, v němž měla účinkovat, ale kvůli nějakým vážným důvodům zrovna ten večer nehrála. To Burešovou natolik rozčílilo a zároveň i zklamalo, že odmítla zveřejnit data svých vystoupení.

Vzkázala proto svým skalním příznivcům, že do divadla se má chodit na kus a ne na jednotlivce. Tak i tak vám slibuji úžasný zážitek, který vás 100 % čeká s jakýmkoliv obsazením.

Eva Burešová se na muzikál těší, protože je zpěvačka. Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Na muzikál se těší

Sama Eva Burešová se na muzikál od prvního okamžiku těší, protože původní profesí je zpěvačka. V Hudebním divadle Karlín ostatně i začínala a poprvé na jeho jevišti stanula ve svých pouhých 15 letech. Je to pro ni proto podobné, jako by se vracela domů. A další pracovní příležitosti na sebe jistě v budoucnu nedají čekat.

I když synka nechce v žádném ohledu zanedbávat, velmi brzy plánuje „odskakovat“ si nejen na muzikálová představení, ale i na natáčení – už totiž k radosti příznivců seriálu ZOO, který vysílá FTV Prima, oznámila, že se do děje zase vrátí a její odchod rozhodně nebyl definitivní.

Kdy? Na to si budeme ještě muset počkat, protože zatím je na prvním místě stále její milovaný drobeček Tristan William, kterému se oddaně věnuje dnem i nocí.

Zdroje článku: