Výměna manželek: Obě ženy mají společné jen nalepené řasy. Majka je prý zlatokopka a Jarčin manžel „vypatlaný“

Výměna manželek: Obě ženy mají společné jen nalepené řasy. Majka je prý zlatokopka a Jarčin manžel „vypatlaný“
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Temperamentní Jarča (33) by chtěla, aby si doma uvědomili, kolik toho pro rodinu dělá, a hlavně její muž pochopil, že i ona chodí do práce, a proto by mohl „přiložit ruce k dílu“ a v domácnosti alespoň občas pomáhat. Druhou domácnost přihlásil do pořadu David (45). Chtěl si vyzkoušet, jaké to je.

Nejspíš se chtěl hlavně pochlubit, že má dost peněz ze svých firem a může tak celé dny s telefonem v ruce nakupovat. A na konci pobytu byla jeho náhradní manželka Jarča přesvědčená, že David a Majka (34) mají spíše kamarádský vztah a svou velkou rodinu s trochu líným manželem by vyměnit nechtěla.

Jarča žije v pronajatém bytě v Ralsku a Majka při příjezdu na místo nazvala sídliště „cikánskou osadou“. Nakonec ale byla překvapená, že byt byl velký, čistý a rozhodně vypadal lépe než sídliště. Na Majku čekala domácnost se čtyřmi dětmi (7,11,14 a 14 let), babička (65), manžel Honza (42) a pes.

Na druhé straně se Jarka dostala do luxusního rodinného domu v Židlochovicích, kde se stala dočasnou manželkou podnikatele Davida a matkou dvou desetiletých kluků. Marek je Majčin syn a David jejího partnera, spolu děti nemají. David má ještě tři děti s různými ženami.

V Ralsku

Majka byla nejprve trochu zaskočená prostředím, a tak velkou rodinou, ale jako žena v domácnosti je zvyklá se o domácnost starat, a tak s tím neměla problém. S dětmi vycházela dobře, líbilo se jí, jak jsou samostatné. Jen s Honzou to už třetí den začalo skřípat a nějak nebylo o čem mluvit. Na Honzovu náladovost už Majku upozornil manuál, ale moc to nechápala. Honza přestal komunikovat a od třetího dne dělal doma dusno. Na všechno se musela ptát dvakrát, často jí neodpovídal. Naštěstí s babičkou, která do bytu často docházela, se Majka spřátelila, a přestože šlo o Honzovu matku, ani ona se synovým chováním moc spokojená nebyla.

Majka nakonec pro Honzu žádná dobrá slova nenašla. Krom toho, že je „vypatlaný“, je také protivný, líný, falešný a nudný.

Honza navíc vyžaduje doma kompletní servis, a tak je vlastně jako další dítě v domácnosti. Při změně režimu se alespoň trochu zapojil a opravil doma kliky, ale po deseti dnech byli oba rádi, že už to mají za sebou.

V Židlochovicích

Jarka je zemitá temperamentní žena, která sice pochválila krásný dům, ale během pár dnů měla o životě rodiny jasno. Majka je podle ní zlatokopka, která jen čeká, co jí David koupí. On to dělá rád, takže si v tom vlastně rozumí. David se jí navíc zřejmě mimo kamery svěřil s něčím, co potom před manželkou zapřel. Údajně od ženy neslýchá, že by ho milovala, ale mají se rádi, a tak nějak mají dohodu, co bude kdo dělat a je to jako obchodní vztah. Jarka také vynesla na světlo jeden zásadní problém, který se týká dvou chlapců.

Malý Davídek se jí svěřil, že Majka mu nedává tolik lásky jako Markovi. Nemazlí se s ním a je vůči němu odtažitá. On to nechce před rodiči zmiňovat, protože se potom hádají. Ani vztah s nevlastním bratrem není ideální. Protěžovaný Marek je dominantní, nestydí se o bratrovi říkat, že ho nenávidí a že by ho zabil. David nakonec uzná, že má Jarča pravdu a že mu to vlastně nedošlo. Majka ale kritiku při závěrečném setkání nepřijme. Kluci se tak přece nikdy nechovají a často je to malý David, kdo je na bratra zlý. A věnuje se mu hodně David.

Žádné velké drama na posezení nebylo a každý se rád vrátil ke svému životu.

Zdroje článku:
  • Press kit TV Nova,
  • autorský text