Módní kousky, které obléká Eva Burešová jako Lady X v seriálu ZOO

Módní kousky, které obléká Eva Burešová jako Lady X v seriálu ZOO
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jak se obléká oblíbená zpěvačka na své pěvecké vystoupení v baru? Jaké šaty nosí nejčastěji a který módní kousek toho nejvíce odkrývá? 

Lady X je krásná a talentovaná zpěvačka, která před svými fanoušky svou pravou identitu mistrně skrývá. Trocha tajemství a úžasný pěvecký výkon dělají ze show Lady X nezapomenutelný zážitek. Svůj podíl na úspěchu však má i outfit této krásné zpěvačky. K jejímu stylu neodmyslitelně patří paruka, maska zakrývající tvář a krásné šaty. Čas od času ještě svůj outfit doplní elegantními rukavičkami. Středem pozornosti každé ženy jsou však hlavně šaty.

A všechny šaty, které Lady X nosí, mají něco společného – vždy jsou sexy a pořádně se blyští. Září stejně oslnivě jako sama zpěvačka při vystoupení.

Pojďme se tedy podívat na to, jaké kousky na sebe Eva Burešová jako Lady X doposud oblékla. Jedny z prvních, které jsme mohli vidět, byly šaty s geometrickými tvary a dlouhými rukávy v modré a zlaté barvě. Dalším módním kouskem jsou stříbrné filtrované šaty bez rukávů. Nejčastěji zpěvačku můžeme vidět právě v šatech stříbrných, těch má Lady X hned několik a není se čemu divit, neboť jí náramně sluší. 

Dále tady máme krásné červené mini šaty s ramínky. Dalším zajímavým kouskem v jejím šatníku jsou šaty růžové, které odkrývají jedno rameno. Mezi více zahalující typ můžeme zařadit několik černých šatů se stříbrnými filtry a dlouhými rukávy. Velmi elegantní jsou například tmavě modré šaty s hlubokým výstřihem. Lady X jsme ale také mohli vidět v černém blyštivém saku s kraťasy. Šaty zpěvačka různě střídá, zajímavě však je, že k nim skoro pokaždé volí stejnou paruku. Masky, které Lady X nosí, jsou převážně černé, pouze v růžových šatech a blond paruce můžeme zpěvačku vidět v masce zlaté.

Seriálových dílů je několik a Lady X zakončuje svým vystoupením každý z nich. Není tedy divu, že jsme každý outfit zpěvačky viděli už několikrát. Můžeme se v dalších dílech těšit ještě na něco nového, anebo ne? To brzy zjistíme! 

Zdroj článku:
  • Autorský text