Znáte tajemství Markéty Tomečkové ze ZOO?

Znáte tajemství Markéty Tomečkové ze ZOO?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Přítelkyně – snoubenka – expřítelkyně. Role Markéty Tomečkové se v seriálu ZOO mění v posledních epizodách prakticky denně. I přesto se však Markéta snaží zachovat dojem bezchybné a dokonalé ženy. Co však ze svého soukromí tají?

Televizní diváci ZOO měli možnost vidět vrchol první sezóny seriálu v podobě intenzivních příprav na svatbu Markéty Tomečkové a soudce Petra Kříže. Během čekání na podzimní díly však Televize Prima na svém internetovém portálu iPrima.cz zveřejnila v průběhu léta několik epizod nové řady jako ochutnávku toho, co nás letos v ZOO ještě čeká.

Hned v prvním díle tak máme možnost vidět právě samotnou svatbu Petra a Markéty. Na velkolepou událost se sjela celá řada hostů, mezi nimiž původně měla chybět Markétina matka. Ta totiž na pozvánku nijak nereagovala, což nevěsta kvitovala prohlášením ve stylu, že od své matky nic jiného nečekala. Přesto však bylo vidět, že ji mámina lhostejnost zranila.

Petr se však chtěl hned zkraje ukázat jako zodpovědný snoubenec a budoucí manžel a rozhodl se svou nastávající překvapit. Pro Markétinu matku totiž osobně zajel a na svatbu ji přivezl. Později však svého dobře míněného skutku pravděpodobně hořce litoval.

Herci ze Zoo Michaela Pecháčková a Robert Urban. Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Ukázalo se totiž, že matka Markéty se již od samého začátku svatby intenzivně věnovala konzumaci alkoholu. A z jejího následného stavu pak bylo jasné, že se nejedná o její první zkušenost. Markéta tak před všemi tajila skutečnost, že její matka má problémy s alkoholem, a to nejspíš hlavně kvůli tomu, aby jí mámina pověst nezničila její vlastní reputaci.

Bohužel se jí však vše vymstí díky dalšímu průběhu svatby. Ta totiž ani dále neprobíhá podle Markétina plánu a samotný obřad je pak jen završením všeho zlého, co se na Markétu stihne během celého dne sesypat. Pokud jste totiž zatím neměli možnost nové díly seriálu ZOO vidět, budete možná překvapení, jak celá svatba Petra s Markétou skončí…

Již brzy se však dočkáte, jelikož od nových dílů vysílaných na televizi Prima nás dělí sotva pár dnů a seriál ZOO se tak brzy na obrazovky vrátí v plné síle!

Zdroj článku:
  • autorský text