Co má společného Petr Kříž a jeho představitel Robert Urban?

Co má společného Petr Kříž a jeho představitel Robert Urban?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kdo je soudce Petr Kříž? Pokud jste diváky oblíbeného seriálu ZOO, tak Petra Kříže zajisté znáte. Slyšeli jste už také o jeho představiteli Robertu Urbanovi? Pojďme si o těchto dvou mužích říct více. 

Soudce Petr Kříž je mladý muž, který má obrovský smysl pro zodpovědnost. Je také velmi spolehlivý. Osud k němu nebyl ale příliš milý. Jeho životní partnerka a matka jeho dětí zemřela. On tak zůstal na své děti sám. Vzhledem k tomu, že je velmi uznávaný a vytížený soudce, potřeboval pro své děti chůvu. Najít ale chůvu, která by to s jeho dcerou a synem vydržela, bylo poněkud těžké. Dětí jsou divoké a rády dělaly svým chůvám naschvály. Dokud nepotkal Viky Janečkovou, která děti nejen dokázala zkrotit, ale také si ji děti zamilovaly.  

Petr Kříž má také přítelkyni. Právničku Markétu. Ta Petra miluje už mnoho let, ale jejich vztah občas působí spíše jako dobře napsaná smlouva než jako výbuch vášní a citů. Není divu, že se Petr zamiluje do tajemné a velmi vzrušující zpěvačky Lady X neboli Alex. Alex má být fiktivní dvojče Viky Janečkové. Petr se zamiluje do Alex a Alex zase do Petra. Jak se Viky podaří z této situace vybruslit? Řekne mu, kdo doopravdy je? Zůstanou s Petrem spolu?  

Na tyto odpovědi si musíme ještě malou chvíli počkat.  

Soudce Petra Kříže už známe poměrně dobře. Kdo je ale jeho představitel Robert Urban? Herce Roberta Urbana zajisté nevidíte poprvé. Můžete ho znát například ze seriálů Ordinace v růžové zahradě, Co ste hasiči, První republika nebo třeba Četníci z Luhačovic.  

Robert Urban je rodilý Ostravák a narodil se zde 30. července 1986. Byl velkým milovníkem tance, a dokonce i zpěvu. To je opravdu skvělá kombinace pro budoucího herce. Na Janáčkově konzervatoři proto studoval hudebně dramatický obor. Díky svému talentu se mu ještě za dob jeho studia podařilo získat angažmá v NDM v Ostravě. Během své kariéry odehrál velké množství krásných divadelních rolí. V posledních letech se mu podařilo také prorazit na poli seriálů a stal se tak z něj ještě známější a divačkami milovaný herec.  

A co má společného s Petrem Křížem? Oba si musíte zamilovat. 

Zdroj článku:
  • Autorský text