Ordinace v růžové zahradě: Ach ta láska! Eva Kalinová si s nevěrným manželem pohrává a Brouček z toho má zrychlený tep

Ordinace v růžové zahradě: Ach ta láska! Eva Kalinová si s nevěrným manželem pohrává a Brouček z toho má zrychlený tep
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Další díl s názvem „Když můžu, tak musím“ trochu pohne s dějem a některé postavy by už konečně mohly mít klid, který si zaslouží.

Zita se rozhodla, že udělá vše, co je v jejich silách a co jí Radka dovolí, aby jí pomohla. Je tak jediným člověkem, který je ochotný ji podpořit. Nemá ale zrovna lehký úkol a musí napřed Radku dostat ze stavu, ve kterém se nachází. Její zobání uklidňujících prášků, které zapíjí tvrdým alkoholem, by na policii nebylo zárukou věrohodnosti a Zita má v plánu Radku nasměrovat k tomu, aby znovu vyšetřování ohledně Rennerova znásilnění zkusila otevřít.

Sama z mladého doktora nemá dobrý pocit a stejně to má i Petr Hanák, který je stále v nemocnici, a jedním z doktorů, který jeho stav sleduje, je právě nevyzpytatelný násilník. Možná je to předtucha, možná paranoia, ale Petr má pocit, že by pro něj a pro Zitu mohl být Renner nebezpečný.

Radka, zdroj: TV Nova

A to ještě netuší, že si Zita nastěhuje Radku domů, aby ji měla na očích, a tak ji bude od Rennera dělit jen chodba a dveře od bytu.

O nejvtipnější část dílu 1064 se ovšem bezkonkurenčně postarala Eva Kalinová, které už se konečně podařilo vytvořit iluzi o svém milenci, a Jáchym konečně reaguje tak, jak si představuje. Jenže se jí ta role nevěrnice zalíbila a nehodlá s tím přestat. Brouček se tak stal jejím falešným tajným milencem a neumí Evu zastavit, protože tak může s ženou, která se mu líbí mnohem víc než jako kamarádka z práce, trávit volný čas.

Kalinovi, zdroj: TV Nova

A novinky jsou i v bytě mediků, kde si Bianka a Ondra po vzoru svých kolegů z amerických seriálů užívají sex bez závazků. Milostné dobrodružství poletuje i kolem Aleny, ta ale zatím kolegu Otu ze záchranky odmítá, přestože má požehnání od matky i od Lucky, která se jí omluvila, že nemá právo jí řídit milostný život. Už tradičně s Aleniným flirtováním nesouhlasí Jakub.

Snad jediný, kdo nezahlédl ani špetku erotického oparu, který se vznáší nad Kamenicí, je doktor Švarc. Ten je naprosto zaujatý pátráním po ženě, která se tajně schází s Broučkem a nežije prakticky pro nic jiného.

Zdroj článku: