Adam Sandler jako český kosmonaut: Kniha „Kosmonaut z Čech“ se dostane na plátno

Adam Sandler jako český kosmonaut: Kniha „Kosmonaut z Čech“ se dostane na plátno
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jaroslav Kalfař vydal roku 2017 svou knihu „Kosmonaut z Čech“, ve které se Jakub Procházka stane statečným cestovatelem. Procházka vyrůstal u svých prarodičů, a jako dítě vždy snil o tom, stát se hrdinou. Zcela nečekaně se jeho sny naplní, když se musí vydat na expedici až k Venuši.

Film bude na Netflixu

Předchozí netflixové filmy od Adama Sandlera byly – s výjimkou filmu „The Black Diamond“, který byl zveřejněn na začátku roku 2020 – spíše komediální povahy, a ne vždy by se dalo říct, že se povedly. Jak je to u Sandlera zvykem, jeho filmy se líbí pouze vybranému publiku. Nejnověji se ve streamovací službě objevila fantasy komedie „Hubie Halloween“ se Sandlerem, jeho kamarádem Kevinem Jamesem a hvězdou ze seriálu „Taková moderní rodinka“ Julie Bowenovou.

Ve nejnovějším projektu Sandlera se děj však zdá být mnohem vážnější. Ve snímku „Spaceman of Bohemia“ herec opustí pozemskou atmosféru. Režisér úspěšného seriálu „Černobyl“ Johan Renck bude režírovat i toto sci-fi drama.

Na okraji galaxie

Ve filmu si Sandler zahraje českého astronauta Jakuba Procházku, který je poslán na okraj galaxie sbírat starodávný tajemný prach. Na své osamělé cestě si samozřejmě nevšimne, že je díky této cestě na zemi velmi slavný. Místo toho zjistí, že jeho život jaksi ztrácí smysl. Hlas patřící k tajemnému stvoření žijícímu ve stínu jeho kosmické lodi se mu snaží pomoci…

"Nemohl jsem být šťastnější, že jsem v Adamovi našel perfektního partnera. A z podpory Netflixu jsem opravdu nadšený, S Netflixem se mohu vydat na naši nemožnou cestu“, řekl režisér Johan Renck.

Zdroj: