Sandlerovská komedie Reparát na Netflixu příjemně pošimrá bránici

Sandlerovská komedie Reparát na Netflixu příjemně pošimrá bránici
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve spolupráci Adama Sandlera, jeho produkční společnosti a Netflixu vznikla série filmů. Film Reparát je druhým společným projektem a do malých rolí si Sandler obsadil své dcery. Režie se ujal Steven Brill.

Příběh sleduje Charlieho (David Spade) a Maxe (Adam Sandler) poté, co se oba muži rozhodnou radikálně změnit svůj život. A mohla to být hodně veselá jízda, kdyby se vše nezvrtlo.

Charlie žije na Floridě s manželkou a dvěma nevlastními dětmi. Nebaví ho práce manažéra supermarketu a ani jeho manželství není dobré. Manželka ho podvádí s bývalým manželem. Když se setká na srazu střední školy s Maxem, slovo dá slovo a bývalí spolužáci spolu stráví v přátelské atmosféře víkend na jachtě. Charlie už si ani nevzpomíná, kdy se cítil tak dobře a svobodně. A samozřejmě si postěžuje příteli, že jeho život nestojí za nic. V Maxově hlavě však už dlouho zraje plán.

Max vyhodí do vzduchu jachtu, aby oba muži mohli předstírat smrt a začít nový život bez břemene minulosti. Charlie je sice z akce přítele zaskočený, ale má svého přítele za agenta FBI a vlastně se mu jeho akce i docela hodí. Odpustí Maxovi dokonce i lež, když se vydával za agenta. Max je totiž koroner a jeho profese mu umožnila sehnat pro svůj plán dvě mrtvoly, které poslouží k potvrzení jejich společné smrti. Muži si vytvoří novou identitu, a přestože Charlie je z počátku trochu vyplašený, nakonec poté, co vidí svůj pohřeb, souhlasí s novým životem.

V konečníku jedné z mrtvol, kterou Max použil při výbuchu lodi, našel při práci koronera klíč. Charlie se trochu vyzná v bankovních klíčích, a tak ho identifikuje jako klíč od bezpečnostní schránky v Portoriku. A je jasné, že se tam oba muži vydají. Jejich veselá a vzrušující jízda je však narušena a budou muset řešit problémy lidí, jejichž identitu si přisvojili. Začnou se více zajímat o jejich života a zjišťují celou řadu překvapivých věcí.

Jenže nakonec bude všechno úplně jinak a Charlie odhaluje, že mu Max neříkal úplnou pravdu a že vše, co doposud dělali, směřovalo k úplně něčemu jinému.

Pokud máte Adama Sendlera rádi, určitě si tuto lehce ztřeštěnou komedii užijete. V dalších rolích uvidíte například Paulu Patton, Kathryn Hahn, Nicka Swardsona, Matta Walshe, Renée Taylor, Seana Astina nebo Natashu Leggero.

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.netflix.com