Krásná Milagros a vášnivý Ivo z telenovely Divoký anděl se za 23 let téměř nezměnili. Mrkněte, jak dnes vypadají

Krásná Milagros a vášnivý Ivo z telenovely Divoký anděl se za 23 let téměř nezměnili. Mrkněte, jak dnes vypadají
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál, nebo chcete-li telenovela, byla u nás vysílána v letech 1998-1999. Je to už 23 let, kdy se mladé dívky přibily u televizorů a nikdo je odtamtud nedostal. Vzpomínáte na staré časy?

270 nekonečných dílů

Tehdy to byl seriál známý po celém světě, a díky němu se také proslavila jeho hlavní představitelka Milagros, Natalia Oreiro. Příběh má 270 dílů a nyní na českých obrazovkách je něco málo za polovinou. Druhou hlavní postavou byl samozřejmě Ivo Di Carlo, jehož představitel, Facundo Arana, se v době své největší slávy stal miláčkem českých divaček.

Příběh plný lásky, nenávisti, intrik a podrazů

Určitě si na to také pamatujete. Každý, kdo se na tento seriál díval, se nemohl dočkat každého následujícího dílu. O čem celý příběh vlastně byl? Mili vyrůstala v klášteře jako sirotek. Poté se, jako služebná, dostala do zámožné rodiny Di Carlů, kde začala pracovat. Milagros věděla, že její matka zemřela při porodu. Ale nevěděla, kdo je jejím otcem a toužila ho poznat. Ale pouze z toho důvodu, aby mu mohla „naplivat do tváře“, že opustil její matku. Mili prochází několika vztahy.

  • Ivo Di Carlo,
  • Pablo Rapallo,
  • Sergio Costa.

Její jediný vyvolený, kterého ale miluje, je Ivo. Po čase, když si má Iva vzít, zjistí, kdo je její pravý otec a je nešťastná z toho, že si má za muže vzít svého bratra. V domě ji mnoho lidí nemá rádo. Časem vycházejí na povrch tajemství rodiny Di Carlů. Nakonec vše dobře dopadne a celý seriál skončí svatbou.

Představitelé se příliš nezměnili. Někteří již nežijí

Facundo Arana s Natalií Oreiro vypadají stále stejně jako před 20 lety. Představitel Federica Di Carla (Arturo Maly) zemřel v roce 2001, ve věku 61 let. Představitel Bernarda (Osvaldo Guidi) zemřel v roce 2011, ve věku 47 let. Herec Norberto Díaz, představitel Damiána Rapallo, odešel v roce 2010 ve věku 58 let. A nakonec představitelka hodné madam Lydia Lamaison zemřela v roce 2012 ve věku krásných 97 let.