Pátek v Ulici: Prokop kazí společné soužití a Ája už má jasno v tom, že intuice Vendule nelže

Pátek v Ulici: Prokop kazí společné soužití a Ája  už má jasno v tom, že intuice Vendule nelže
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve 4435. dílu Ulice vyplave na povrch nepříjemná pravda o Pavlíkově zamilovanosti. Sám divák si může všimnout, že ze společné schůzky s Martinou není Pavlík ani za mák nadšený. Do Martiny se totiž zakoukal. Co by za to Magda dala, kdyby měl místo Pavla motýly v břiše její Prokop. Dělá, co může, aby v něm rozdmýchala vášeň, ale nejspíš marně. 

Prokope, tohle už je přes čáru! 

Chudák Magda. Ve vztazích se plácá jako rybka na suchu. Čím to asi je? Jednu dobu už se zdálo, že potkala svou osudovou lásku. Kvůli ní taky utekla Mirkovi od oltáře. Jenže od té doby se čím dál častěji Magda sama sebe ptá, jestli to stálo vůbec za to. Vždyť Prokop má problém i s tím, aby s Magdou normálně povečeřel. Ruší ho její klavír a obrázek její mámy na poličce musí snášet. Chudáček malý, přišel o svůj prostor! To je to souznění duší, které Magda od Prokopa očekávala? Když byla s Mirkem, nedal jí pokoj.

Usiloval o ni a jiskřilo to mezi nimi. Jenže od vztahu s výhodami se to ani o píď od té doby neposunulo. Když už teď Magda Prokopa tolik ruší a otravuje, bude s ní někdy chtít mít děti? Nebo ty ho taky budou rušit a bude požadovat, aby s Magdou bydlely odděleně? 

Pavlíku, neslintej po Martině tolik!

Krizi ve vztahu řeší i Vendula. Martinu jí byl čert dlužen. Nějaká holka v Itálii dostane kopačky, a tak nejspíš přijede rozbít i vztah jí. Nebo jak byste si tohle vysvětlili? Martině to sluší, je vtipná, sebevědomá, přátelská, výřečná. Je to holka do nepohody, jak ji jednou Mário označil. Doteď se mohla Vendula chlácholit, že si snad jen něco namlouvá, když má pocit, že Pavlík Martinu miluje. Jenže teď už jí to potvrdila taky Ája. Pavlík má problém. Je jasné, že Martina s Vendulou kamarádky opravdu nebudou. Jak ale udělat, aby se Martina Pavlovi už okoukala a ten měl oči zase jen pro svoji Vendulku? 

Zdroj článku:
  • Autorský text