Magda Procházková z Ulice má ráda bouřlivé vztahy a ohnivé muže

Magda Procházková z Ulice má ráda bouřlivé vztahy a ohnivé muže
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Je křehkého a něžného vzhledu, plná empatie, ale nemohla se dlouho rozhoupat, jestli chce mít také něžného, laskavého a empatického muže. Magda z Ulice je symbolem ženy, která má vše, ale touží po něčem jiném.

Mirek požádal Magdu o ruku a Magda řekla ano. Jejímu konečnému rozhodnutí však předcházel čas na rozmyšlenou, který si málokterá zamilovaná žena v její situaci potřebuje brát. Mirek ztělesňoval všechno, čeho si žena na muži váží. Byl pohledný, laskavý, měl pochopení a byl schopen Magdě odpustit každý její vrtoch. A že to s ní často neměl vůbec jednoduché.

Magda z jejich vztahu nejprve měla pocit, že je neustále někam tlačena, ale tento pocit vzešel spíše z její vlastní nejistoty, zda chce s Mirkem vůbec být. I tohle Mirek překonal. Jediné, co však nepřekonal, byla pravda, kterou mu Magda nechtěla říct, a to že měla pletky s jeho nejlepším přítelem Prokopem. Po tomhle zjištění od Magdy ihned odešel pryč a několik měsíců se neozval.

Právě tímto odchodem Magda přišla na to, že Mirek je ten pravý, bohužel dost pozdě. Když už se smířila s myšlenkou, že se k ní Mirek zpátky vrátit nechce, začala se znovu sbližovat s Prokopem. A právě v tu dobu se objevil on, Mirek, který chtěl Magdu nazpět. Ta ho však odmítla, protože už byla ve vztahu právě s Prokopem. Krátce na to však zjišťuje, že to možná byla osudová chyba.  

Nemůžou být bez sebe, ale ani spolu. Oba jsou osobnosti, které si stojí za svým názorem, postojem a málokdy najdou společnou řeč. Udělat ústupek z jedné nebo druhé strany je vlastně k ničemu, protože není natolik lákavý, aby protistrana souhlasila a přizpůsobila se. Takový je nyní vztah Magdy a Prokopa. Poutá je k sobě vášeň a přitažlivost, ale jinak každý z nich vidí svět jinýma očima. Tento souboj o prosazení vlastního názoru proto dopadá tak, že Prokop odjíždí do Portugalska. Bez Magdy, za svou bývalou přítelkyní. 

Jak bude jejich příběh pokračovat po prázdninové pauze? A bude vůbec ještě pokračovat? Mnozí jim fandili více než vztahu Magdy s Mirkem, ale s ním byla Magda přece jen klidná, vyrovnaná a Mirek s ní uměl mluvit, i když si to sama Magda někdy nemyslela. Nyní má místo toho o zábavu a hádky postaráno. Vyhovuje jí to více?

Zdroj článku:
  • Autorský text