Jak zamíchá dějem Martina, dcera Kateřiny? Můžeme očekávat další nevěru?

Jak zamíchá dějem Martina, dcera Kateřiny? Můžeme očekávat další nevěru?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V Ulici se zčistajasna objevila Martina. Jak asi zamíchá dějem dosavadních postav? Scenáristé v ukázkách slibují, že hodně. Jestli nakonec nebude Kateřina litovat, že ji do Česka pozvala. Zakazovat své dceři nic nemůže, přece by ale byla raději, kdyby se do jejího okolí montovala co možná nejméně. 

Radost z přítomnosti své dcery Martiny Kateřinu rychle přejde

Konečně mají diváci možnost poznat Martinu. Ví o sobě, že je to opravdová kost. Muži na ní mohou oči nechat a jiné to nebude ani v případě okolí Kateřiny. A fakt, že chladného nenechá ani Pavlíka od Venduly, o něčem svědčí. Pavlík a Mário budou v pořádné bryndě. Vůbec nečekali, že se v jejich ulici objeví taková kráska, jakou je Martina. A proto se na to ani nemohli nijak připravit.

Nejenže jim vypadnou oči z důlku, nýbrž budou pořád chodit s ústy dokořán. Nad Martinou budou rozněžněně slintat a něco takového si jejich ženy nenechají líbit. Scenáristé tedy naznačují, že první, komu Martina zkomplikuje život, bude Pavlík a trochu taky Mário. Možná, že si udělá zálusk i na samotného Lumíra. Dovolila by si s ním koketovat, když ví, jak křehký je jeho vztah s mámou? To nejspíš ne. Tak koho by ještě mohla okouzlit? 

Koho Martina v Ulici okouzlí? Zdroj: TV Nova

Martina je nejen hodně hezká, ale také komunikativní. Ačkoliv bude v Ulici nová, půjde vidět. To ale nebude vyhovovat především ženským postavám v Ulici. Martina totiž touží po změně, chce životní restart a na své okolí se nejspíš moc ohlížet nebude.

Martině nejspíš bude jedno, jestli je muž jejího zájmu ženatý 

Martina se objeví v Ulici a zamíchá hlavně dějem rodiny Nyklových. Scenáristé slibují, že to bude pecka a diváci mohou jen doufat, že Martina nechá Lumíra Nykla na pokoji. Taková zápletka by už totiž byla moc. Lumír je sice pohledný, je to starosta, ale vzhledem k tomu, že chodí s její mámou, je pro Martinu tabu, nebo ne? Kdyby se Lumír přece jen zapletl s dcerou Kateřiny, mělo by to na jeho život zásadní dopad. 

A u Kateřiny by si tímto natrvalo zabouchl dveře. Takže Lumír, ten by se měl už z principu držet zpátky. A jestli na něj bude Martina dělat oči, měl by ji rázně utnout. Tak komu jinému by pak mohla zkomplikovat život? Mário, Pavlík, Lumír... Ti z toho jen tak nevyjdou, ale kdo ještě? Že by po ní začal pokukovat starý Hložánek? Ten těžko, kvůli prohraným volbám je jeho sebevědomí zatraceně nízko. Zkusit by to na ni ale mohl Jirka. Ten je sám, rande s Magdou zatím v nedohlednu. Určitě by spolu tvořili krásný pár. A třeba by pro ni Hložánek našel nějakou práci na radnici. Třeba by mohla pomáhat Magdě s animací. 

Zdroj článku:
  • Autorský text