Ulice: Oční vada nevadí. Magdě sluší všechno. I pytel od brambor

Ulice: Oční vada nevadí. Magdě sluší všechno. I pytel od brambor
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ať už si na sebe Magda z Ulice vezme cokoliv, pokaždé jí to sluší. Diváci si nemohli nevšimnout, že po rozchodu s Mirkem znovu přešla ke svému typicky barevnému šatníku. Ten vždy podtrhuje její hubenou postavu a zvýrazňuje Magdinu hravost. 

Magda je zase ve svém živlu a na Mirka už nejspíš nemyslí 

Magda zjistila, že udělala dobře, když opustila Mirka a místo něj si vybrala poněkud nespolehlivého Prokopa. Ten si po Magdině rozchodu s Mirkem klidně odjel na dva měsíce do Španělska, aniž by se, jakkoliv staral o to, jestli je jeho vyvolená, které překazil svatbu, v pořádku. Nejspíš však ti dva k sobě patří. Oba jsou tvrdohlaví a hašteřiví. A teď, když je Prokop ředitelem a jeho táta si v Benešově přivodil úraz, budou mít opět co řešit. 

Magdě to sluší vždy a za jakýchkoliv okolností, dokonce i v županu. Herečka Veronika Macková Čermáková patří k nejkrásnějším ženám v Ulici. Není divu, že se o ni v průběhu jejího působení v seriálu pokoušelo už několik mužů - Jirka Hložánek s Mikym, Eddie, Mirek i Prokop. Magda má svůj specifický styl oblékání. Ačkoliv je barvoslepá, obléká se hodně do barev. Možná, aby ukázala, že jí oční vada nebude v životě limitovat.

 Veronika Macková Čermáková (Magda), patří k nejkrásnějším ženám v Ulici, zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Trošku chybělo a Magda mohla být zástupcem ředitele 

Už jen málo chybělo k tomu a Magda, které by to na novém post jistě slušelo, mohla být novou zástupkyní ředitele. Irena Landová se totiž téměř z hodiny na hodinu rozhodla, že odjede do Peru otěhotnět, a proto ředitelem jmenovala svého zástupce Prokopa. Ten pak měl k sobě najít vhodnou pravou ruku. No není divu, že ho ihned napadla Magda. Jenže ta dala od této pozice ruce pryč. Mít nějakou funkci, to není nic pro ni, a proto Prokopovi nenápadně přihrála Otíka. 

Ale to, že Magda funkci zástupkyně ředitele odmítla, ještě neznamená, že by byla líná a nechtěla se pouštět do nových věcí. U Magdy je to právě naopak, což si diváci mohou ověřit jejími neustálými aktivitami v oblasti ekologie. Magda se však musí pro věc nadchnout. Navíc by holý fakt, že by zastupovala svého přítele Prokopa, nedělal dobrotu. Už teď Prokop novou funkci moc prožívá.

Dříve velký pohodář se teď mění na pruďase, který nutí své kolegy, aby kvůli častým poradám buď vstávali dřív, nebo o něco déle zůstali v práci. Ani jedno nikomu moc nevyhovuje. Ihned proti byl samozřejmě Otík, který odmítá cokoliv dělat a řešit nad rámec své pracovní doby. 

Magda nakousne téma chybějících hospiců a péče o starší lidi 

Poměrně nedávno si Magda udělala výlet do Benešova. Jela tam celkem nečekaně, a to z toho důvodu, že Prokopův otec si zlomil nohu a leží v nemocnici. Přinesla mu vše potřebné a zjistila, jak na tom je. Jenže protože cesta do Benešova by Magdě nebo Prokopovi pokaždé zabrala spoustu času, řeší, jak se o Prokopova otce postarat na dálku. Magda při tom narazí na akutní nedostatek hospiců a péče o starší lidi. Pomůže jí s tímto Jirka Hložánek, který co nevidět do Ulice naskočí? 

Zdroj článku:
  • Autorský text