Jirka Hložánek nabídne divákům mladý pohled na politickou scénu a znovu se ocitne poblíž krásné Magdy

Jirka Hložánek nabídne divákům mladý pohled na politickou scénu a znovu se ocitne poblíž krásné Magdy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po třech letech se herec a moderátor Ondřej Havel vrací do Ulice, aby pořádně naštval svého otce. Zdá se, že u Hložánkových bude pořádně živo. Jirka Hložánek, který na škole patřil mezi největší sígry, se rozhodl vstoupit do politiky. Do cesty se mu znovu přimotá také učitelka Magda. 

Znovu a teď o poznání vzorněji 

Na nabídku znovu si zahrát v nekonečném seriálu Ulice herec a aktuálně spíše moderátor Ondřej Havel moc rád kývl.

Jeho postava Jirky Hložánka má v seriálu zelenou a jeho první kroky zamíří na radnici. Je to tři roky, co se v Ulici objevil naposledy. Tou dobou s Mikim bojoval o srdce učitelky Magdy, ale ani jeden z nich nevyhrál, protože Magda tehdy začala chodit s Ediem.

Teď je jeho charakter mnohem vytříbenější. Nabral nějaké zkušenosti a po hlavě skočí do politiky a rovnou do rybníčku svého otce Tondy Hložánka. Stane se totiž jeho protivníkem ve volebním souboji a přímo ohrozí jeho teplé místečko na radnici. 

Zdálo by se, že když vyletěl z rodného hnízda, nijak už svého otce nerozhodí. Ty věčné průšvihy ve škole mu daly zabrat. Ale ne! Jeho syn se rozhodl kandidovat proti němu v nadcházejících volbách.

Kromě toho si dovolí svými neotřelými nápady a mladým pohledem na věc získat na svou stranu Lumíra, který až doposud s Tondou táhl za jeden provaz. Zdá se, že letošní sezónu bude Hložánkovi pít krev jeho vlastní syn! Zdalipak se v Ulici po delší době objeví i jeho žena Mirka, aby vášně mezi těmi dvěma mírnila? Uvidíme!

Jirka Hložánek se znovu potká s Magdou 

Jirka Hložánek bude tedy jednou z postav, která si do Ulice našla cestu zpět. Podobně to měla také postava Světlany Nyklové, postava Ingrid a svého času také postava Adriany Peškové nebo teď čerstvě postava Skyler. Kromě toho, že Jirka Hložánek nabídne divákům mladý pohled na politickou scénu, znovu se ocitne poblíž krásné Magdy. O tu jednu dobu v Ulici velmi usiloval, pamatujete?

Magda se podle prvních náznaků scenáristů totiž bude zasazovat o větší počet a lepší dostupnost hospiců. Pomůže jí s tím Jirka? A nezkomplikuje jejich spolupráce Magdin vztah s Prokopem? Přece jen se ti dva neustále hádají. Docela to vypadá na to, že se o Magdu zase chlapi poperou. Ale nic, co by Magda nezvládla. Na přízeň mužů je totiž zvyklá, o čemž svědčí její odmítnutí Mirka. Žádná jiná by ho totiž k vodě dobrovolně nepustila. 

Lumír bude mít i jiné zájmy než jen Kateřinu 

A díky Jirkovi Hložánkovi ožije i dějová linka Lumíra. Ne, že by potřebovala nějaké dramatické zvraty. Přece jen ale bude mít Lumír díky Jirkovi i jiné zájmy než jen Kateřinu. Láska k ní mu totiž zamotala hlavu natolik, že dopustil, aby se Lexík sám vypravil do školy. Přes něco takového by se Světlana nejspíš nepřenesla, a proto Lumír uznal, že je načase zatáhnout za brzdu. Jirka mu v tomhle může pomoct.

Zdroje článku: