Hudební úspěchy gymnazijního sígra z Ulice: Jak se svým zpěvem začínal moderátor Snídaně s Novou Ondřej Havel a ke komu byl často přirovnáván?

Hudební úspěchy gymnazijního sígra z Ulice: Jak se svým zpěvem začínal moderátor Snídaně s Novou Ondřej Havel a ke komu byl často přirovnáván?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Před deseti lety se nynější novopečený průvodce pořadu Snídaně s Novou v jednom rozhovoru svěřil, že pro lidi nechce být jen ten z Ulice. To se mu jistě povedlo. Stal se z něj vyhledávaný rozhlasový i televizní moderátor a zpívání, které je mu blízké již odmala, se věnuje dodnes. Prošel si několika hudebními kapelami, některé z nich jeho fanynky jistě překvapí, druzí si možná konečně vzpomenou, kde Ondřeje Havla kromě Ulice ještě viděli.

V jeho sedmnácti letech byl Ondřej Havel přirovnávám k úspěšnému americkému zpěvákovi, lamači dívčích srdcí, Justinovi Bieberovi. Jestli byl za označení, český Justin Bieber rád, to svěřil serveru prakultura.cz: „To zas říct nemůžu. Neřekl bych totiž, že v mé věkové kategorii je zrovna Bieber oblíbený. Je to pro ně spíš taková holka. Přijde mi, že nedokážou ocenit to, co on dokázal. Já, když jsem viděl film o něm, koukal jsem s otevřenou pusou, protože ten kluk od čtyř let hraje parádně na bicí a na kytaru… Domnívám se, že plno lidí, co ho pomlouvá, by toto nedokázalo. Ale zase, že bych byl vyloženě šťastný, když mě s ním někdo srovnává, tak to zase ne. Pokud bych se dál věnoval hudbě, chtěl bych být sám za sebe, ne za Justina.”

A povedlo se. Sám za sebe vystupoval v klučičí kapele s názvem New Element. Vznikla v roce 2013 a postupně se v ní vystřídali 4 různí zpěváci. Jen Ondřej v kapele zůstal od začátku do jejího rozpadu. Společně si zazpíval s Vojtěchem Drahokoupilem (vystupoval v show Tvoje tvář má známý hlas) nebo s úspěšným účastníkem Česko Slovenské SuperStar Janem Bendigem. 

Co ví málokdo, byl členem ještě jedné hudební skupiny, dua M+O (Martina a Ondra). Ondřejovi Havlovi bylo šest let, když se objevil v soutěži televize Nova uváděné Karlem Šípem Rozjezdy pro hvězdy. Zde se v roztomilých kostýmech předváděl a zpíval po boku zpěvačky a herečky Martiny Černé, se kterou v dětské dvojici působil.

 

 

Zdroj: