Love Island je zpátky – kdo najde lásku tentokrát?

Love Island je zpátky – kdo najde lásku tentokrát?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Loňský podzim byl na televizních obrazovkách Novy ve znamení soutěže Love Island, která si kladla za cíl jediné – spárovat nezadané atraktivní muže a ženy. Už letos se pak dočkáme zbrusu nové série této celosvětově úspěšné show! 

Reality show Love Island patří mezi to nejžhavější, na co se dá na televizních obrazovkách narazit. Aby také ne, vždyť smyslem tohoto TV konceptu je zavřít do společné vily v atraktivní lokalitě mladé, zajímavé a pohledné lidi a čekat na to, co vše se pod dohledem všudypřítomných kamer uděje. Vítězný pár se pak navíc může těšit nejenom na nově objevenou lásku, ale též na tučnou finanční odměnu. 

Zatímco ve světě jsou reality show podobné Love Islandu již běžnou součástí programu, řeč je zejména o fenoménu Too Hot to Handle, tak v českých luzích a hájích si Love Island odbyl svou premiéru teprve v loňském roce. Tehdy dvouměsíční pobyt plný zábavy a romantiky ve vile na Kanárských ostrovech přinesl výhru česko-slovenskému páru Martin a Laura, jenž spolu randí dodnes. 

Přihlášky do nové řady jsou v plném proudu, přihlásit se můžete i vy! 

I přes negativní reakce z řad diváků (na CSFD má Love Island 16 %) patřila tato reality show mezi naprosté trháky, co se týče sledovanosti, a tak všem muselo být jasné, že její druhé pokračování na sebe nenechá dlouho čekat – a je tomu skutečně tak. Aktuálně je dokonce již v plném proudu casting, ze kterého vzejdou noví soutěžící, kteří zkusí své štěstí v lásce před televizními kamerami na Love Islandu 2. Jedinými dvěma podmínkami jsou přitom dovršení alespoň 18. roku života a singl status. Casting probíhá na webu www.nova.cz/casting. 

Noví soutěžící se navíc mohou těšit hned na tříměsíční pobyt v malebné přímořské lokalitě, zatímco v minulé sérii to byly „pouze“ dva měsíce. Z komentářů lidí na Instagramu TV Nova je pak patrné, že je mezi nimi o možnost zúčastnit se pokračování Love Islandu velký zájem. Najdou se však i tací, kteří by v příští sérii Love Islandu raději viděli třeba kontroverzní postavu z právě probíhajícího Survivora  Chili Ta Thuy. 

Zdroje článku: