Nová reality show Love Island už je i u nás. O co v ní půjde a kdo se jí zúčastní?

Nová reality show Love Island už je i u nás. O co v ní půjde a kdo se jí zúčastní?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V neděli se odvysílal první díl československé verze reality show Love Island, jejíž koncept můžete znát již z Velké Británie. Skupina účastníků si v ní ve vile na Kanárských ostrovech užívá slunce, moře, společných úkolů a her, ale především hledá lásku svého života. Co od pořadu tedy čekat?

O co půjde?

Koncept reality show je nyní díky britské verzi známý po celém světě, a tak se jej televize Nova rozhodla přivést i k nám. V novém pořadu tedy uvidíme skupinu mladých a nezadaných lidí z Česka a Slovenska, kteří kromě užívání si dovolené a flirtování budou muset plnit různé výzvy, úkoly a hry. To vše je pod dohledem kamer, a tak diváci mohou sledovat, jak se do sebe soutěžící zamilovávají se všemi emocemi, ale i neshodami a hádkami, které lásku provází, což s sebou přináší i napjatě očekávané drama. V každé epizodě jsou navíc jejich vztahy testovány a tomu, kdo není s nikým spárován, hrozí, že bude muset vilu opustit.

Na konci účastníky také čeká lákavá výhra, a tak bude o zábavu postaráno. Pomocí aplikace můžete děj seriálu navíc ovlivňovat i vy.

Tvůrci od reality show očekávají velký úspěch, protože britská verze si získala řadu fanoušků a má na svém kontě již několik úspěchů v podobě spokojených párů. Například finalisté z roku 2017 jsou spolu dodnes a mají už téměř roční holčičku. Dokonce dvě děti má navíc vítězný pár z roku 2016. A zůstali spolu také vítězové z minulého roku.

Koho uvidíme?

Moderátorkou pořadu bude Nikol Moravcová, známá česká bloggerka, herečka, moderátorka a bývalá modelka.

Mezi účastnicemi byste dle webu tn.nova.cz našli tanečnici, zpěvačku, influencerku a hned dvě modelky. V pánské části se můžete těšit na další zajímavé profese, jako na svářeče a fotbalistu, pivovarníka, studenta, modela nebo fotografa.

Uvidíme, jak se pořad bude vyvíjet, nicméně sází na to, co diváci na všech reality show milují – drama, zábavu, emoce, romantiku i trochu té kontroverze. Jak to ale u podobných pořadů bývá, po filmové stránce a z hlediska kvality to nebude žádná sláva. To dokazuje i hodnocení na ČSFD, kde show obdržela pouhých 10 %. 

Zdroje: