Diskuze

Dnes večer se na Nova Cinema rozjede film, který je tajemnější než hrad v Karpatech, a půjde vám z něj hlava kolem

Dnes večer se na Nova Cinema rozjede film, který je tajemnější než hrad v Karpatech, a půjde vám z něj hlava kolem
Vyvolený je mysteriózní thriller z roku 2000 od režiséra M. Nighta Shyamalana, který mísí realitu, psychologii, tajemno a prvky komiksového žánru. Hvězdné obsazení v čele s Bruce Willisem a Samuelem L. Jacksonem proměnilo příběh obyčejného muže, jenž přežil nemožné, ve film, na který se i po letech rádi podíváte.
Zpět na celý článek

Vyvolený je mysteriózní thriller z roku 2000 od režiséra M. Nighta Shyamalana, který mísí realitu, psychologii, tajemno a prvky komiksového žánru. Hvězdné obsazení v čele s Bruce Willisem a Samuelem L. Jacksonem proměnilo příběh obyčejného muže, jenž přežil nemožné, ve film, na který se i po letech rádi podíváte.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Nejhorší matky z českých filmů. V téhle rodině byste žít nechtěli
01.03.2021

Nejhorší matky z českých filmů. V téhle rodině byste žít nechtěli

Když si kdokoliv z nás představí ženu matku, jistě se mu vybaví nekonečná láska a péče. To ale rozhodně neplatí u některých filmových matek, které...

Známá herečka, jež se proslavila seriálem ALF je dneska v poklidném důchodu, takhle vypadala její kariéra
22.08.2021

Známá herečka, jež se proslavila seriálem ALF je dneska v poklidném důchodu, takhle vypadala její kariéra

Anne Shedeen, správným jménem Luanne Ruth Schedeen, se světově proslavila především mimozemským seriálem „ALF“. Ona ale i předtím patřila mezi...

Pamatujete si na hvězdu Moderní Popelky? Nedávno porodila už třetí dítě
31.03.2021

Pamatujete si na hvězdu Moderní Popelky? Nedávno porodila už třetí dítě

Na počátku nového milénia byla Hilary Duff hvězdou komedií pro teenagery. Od té doby se toho u ní celkem dost změnilo, stihla porodit tři děti i...

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude
29.04.2021

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude

Téměř nikdo tomu už nevěřil, ale teď je vše jasné: Spin-off sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“ se opravdu blíží. V novém seriálu „Jak jsem poznal...

Dokument o vražedné rodince – Americká vražda: Rodina od vedle
23.11.2021

Dokument o vražedné rodince – Americká vražda: Rodina od vedle

Tento film vypráví příběh o rodinné vraždě Wattsových v roce 2018, které se staly v městě Frederick v Coloradu. K zachycení událostí, které se tam...

Malcolm a Marie: nové drama s hvězdným obsazením na Netflixu svým provedením opravdu překvapilo. Co nám může nabídnout?
08.03.2021

Malcolm a Marie: nové drama s hvězdným obsazením na Netflixu svým provedením opravdu překvapilo. Co nám může nabídnout?

Nový snímek Malcolm a Marie na Netflix dorazil už na konci ledna a nyní se může pyšnit skvělými herci i scénářem. Jde o romantické drama, které se...

Stranger things 4 se blíží. Netflix zveřejnil detaily
10.08.2021

Stranger things 4 se blíží. Netflix zveřejnil detaily

Jak informoval server popbuzz.com, v roce 2022 se konečně dočkáme pokračování seriálu Stranger Things. Něco málo jsme se dozvěděli již nyní

Dobrá zpráva pro příznivce českých komedií: Rodí se pokračování úspěšné české komedie Po čem muži touží 2
01.10.2021

Dobrá zpráva pro příznivce českých komedií: Rodí se pokračování úspěšné české komedie Po čem muži touží 2

Ve stejné režii v podání Rudolfa Havlíka (Minuta věčnosti) se rozběhla příprava volného pokračování povedené komedie, kdy proti sobě stojí svět...

Krásná sestřička z Anatomie života, Barbora Černá, se umí odvázat. Co má společného s hollywoodskou hvězdou?
20.07.2021

Krásná sestřička z Anatomie života, Barbora Černá, se umí odvázat. Co má společného s hollywoodskou hvězdou?

Jistě zatím největší rolí Barbory Černé byla postava zdravotní sestřičky Emy Zárubové v seriálu Anatomie života. Ta se jako matka samoživitelka...

Mads Mikkelsen: Jaké jsou jeho nejlepší filmy?
04.06.2021

Mads Mikkelsen: Jaké jsou jeho nejlepší filmy?

Co vás napadne, když se řekne „charisma“? Rozhodně by byla jedna z odpovědí také dánský herec Mads Mikkelsen. Tento 55letý štramák má ještě...

Diskutujte

Nejnovější diskutované