Ludí a Vanďousek navždy: Oblíbená průšvihářka z Ulice ví, jak vtipně zabojovat o zubaře

Ludí a Vanďousek navždy: Oblíbená průšvihářka z Ulice ví, jak vtipně zabojovat o zubaře
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Diváci jsou nadšení z návratu Vandy do seriálu Ulice. Tuší totiž, že právě tahle potřeštěná milovnice horoskopů vnese do děje humor a vzrušení. Ona a Luděk platí za nevyčerpatelný zdroj směšných, ale zábavných scén. Jistě i proto mnozí chtějí, aby se dali znovu dohromady.

Vanda by měla být opovrhována, ale je milována

Vanda není a nikdy nebyla vzorem ctností, ba právě naopak. Už od chvíle, kdy se v Ulici objevila, přináší jen trápení lidem kolem sebe a jde z jednoho průšvihu do druhého. Zadlužila se, nejedenkrát zklamala vlastní mámu, propadla závislosti na nakupování i na ruletě, kvůli gamblerství se div neutopila v dalších dluzích, ohrozila lásku Blanky a Evžena a pěkně povodila za nos také manžela Luďka. To vše v podstatě ve jménu hvězd, které jí dláždily cestu matoucími radami.

Vanda se bude muset hodně snažit, aby Luďka získala zpět.
Vanda se bude muset hodně snažit, aby Luďka získala zpět. | Zdroj: TV Nova

Jeden by řekl, že takovou postavu si nikdo nemůže oblíbit, ale právě všechny tyto trampoty paradoxně způsobily, že se průšvihářka Vanda stala miláčkem diváků. Ti ji v nové sezóně přivítali s nadšením poté, co se její představitelka Kristýna Hrušínská se seriálem na čas rozloučila kvůli odchodu na mateřskou. Díky splašené Vandě a jejímu svéráznému přístupu k problémům je v Ulici o zábavu postaráno a nutno uznat, že jestli si Ludí nějakou ženu doopravdy zaslouží, pak právě tuhle, která mu ještě pěkně zatopí. Jejich hašteření nás rozesmává, těší a přiživuje naši škodolibou radost.

Je ponižující vnucovat se někomu, kdo uráží a neodpouští

Otázkou však je, zda se Vandě po tom všem podaří znovu získat Luďkovu důvěru a lásku. Rozhodně to nebude jednoduchý boj, zvlášť teď, když se Luděk seznámil s Evženovou atraktivní exmanželkou Hanou. Mnozí diváci Vandě drží palce a doufají, že si do jeho srdce opět najde cestu.

„Já doufám, že ano, neboť oni dva tam jsou nejvtipnější a já jsem si je nakonec oblíbila ze všech nejvíc,“ připouští jedna z divaček na sociálních sítích a další souhlasně dodává: „Je to pikantní, mně se líbí tímto okořeněný děj. Je to pro diváka zábavné, ti dva patří k sobě.“

Jiní fanoušci Ulice jsou si zcela jistí, že se Vanda s Luďkem dají zase dohromady. Proč by se herečka jinak vracela, pravda? „Vanda je skvělá, jejich dějová linka mě neskutečně baví. A to je bez debat, že skončí zase spolu. Jak omdlela v té ordinaci a pak při odchodu hodila ten svůdný úsměv… Ta dobře ví, jak na Ludího. Ale ještě je nechte chvíli kroužit, ať je legrace.“
Ne všichni jsou tak optimističtí a příznivě naklonění jejich společné budoucnosti. „Chová se jak puberťačka a nechat se tak urážet, je to ponižující se k němu navracet, když neumí odpouštět.“

Pravda, Luděk Vandu při setkání v ordinaci zahrnul hodně silnými slovy a krutými urážkami, aby ji odehnal. Ona k němu přesto nadále vzhlíží zamilovanýma očima, jako přes růžové brýle. Jen jedno je jisté, s Vandou a Luďkem si legrace užijeme ještě víc než dost. Jestli ale autoři a scenáristé vyslyší hlas většiny a přimějí ješitného Voláka, aby manželce odpustil, to je ve hvězdách a možná skryté někde ve Vandině horoskopu.