Dnes v Ulici: Zatímco Marečkovi rozjíždějí špionážní akci, u Nyklů se nejspíš potvrzují Lumírovy obavy

Dnes v Ulici: Zatímco Marečkovi rozjíždějí špionážní akci, u Nyklů se nejspíš potvrzují Lumírovy obavy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Někdy se hodí mít v rodině policistku. Díky své profesi může Karla sehnat odposlouchávací zařízení a nalepit ho Kryštofovi pod oblečení přesně jako v kriminálních filmech. Jako ve zlém snu se ocitá Kateřina, když Vildovi odpovídá na otázky ohledně Vilminých majetkových poměrů.

Ještěže se Karla s Kryštofem nerozvedli

Ještě, že se Karla s Kryštovem nerozvedli, protože by teď nemohli společně s Tonym sedět v Coolně nad vypůjčeným odposlouchávacím zařízením a cítit se jako v nějakém akčním hollywoodském trháku. To až řeknou Vojtovi, všechny jeho naděje na fotbalový úspěch v Neklanu ho nejspíš přejdou. Vždyť své hlavní superhrdiny má přece doma! Karla s Kryštofem jsou ohledně fotbalu a úplatků natolik znechuceni, že jsou rozhodnuti s tím něco udělat. Co na tom, že z Vojty nebude nadějný fotbalista? Stejně by ho tímto způsobem ve hře nepodporovali. Vždyť to by se jim už tolik nákladný fotbalový koníček mohl dost prodražit.

Trenér se nedal nachytat

Co vypadalo jednoduše, to jednoduše nedopadlo. Karla s Kryštofem mysleli, že díky odposlouchávacímu zařízení mají velkého Milana v kapse. Jenže on je v úplatcích ohledně svých malých hráčů natolik zběhlý, že mluví tak, aby ho nikdo nemohl usvědčit. Neustále se vykrucoval a pak stejně řekl, že Vojta nemá příliš velkou šanci. Ani Jirka, který odposlech později slyšel, si nemyslí, že je to na žalobu.

Luboš je opravdu podpantoflák

Jak nesnesitelná může Věrka být, o tom ví Luboš své. Teď, když bydlí s mladými pod jednou střechou, si to nejspíš uvědomuje také Karla a Kryštof. Jediný, kdo nic nechápe, je Věrka. Ta si myslí, že svou rodinu vede pevnou rukou, že je neomylná a že bez ní by si nikdo nejspíš neporadil. O to více ponižující musí být pro ni fakt, že hodně věcí se řešilo za jejími zády. Třeba Kryštofova maturita. Teď je mu ale maximálně nápomocná a Kryštof proti její pomoci překvapivě nic nemá. Nespokojený je teď spíše Luboš, kterého čeká společný zájezd s Věrkou. Jemu by ke štěstí stačily pivní lázně. Ale Věrka nehodlá být takhle přízemní. Hodlá vymyslet něco, kde si odpočinou, ale zároveň čas využijí smysluplně. Luboš si už teď zoufá a nejraději by zůstal doma.

Kateřina nevěří svým uším

Stačí pár nevinných poznámek a Kateřina, která doteď lásku mezi Vilmou a Vildou bránila jako lvice, dostává ledovou sprchu. Vilda se totiž naprosto bez studu ptá na Vilminy poměry. Dost brzo ho tahle otázka začala zajímat. Vždyť spolu nebydlí ani měsíc. Že mu není trapně se jí takhle vyptávat. Ale protože nechce být hysterická, nechává si tyhle obavy zatím pro sebe. Lumír se v poslední době uklidnil a ona znovu nechce čeřit vody. Naštěstí Vilma žádný majetek opravdu nemá, a tak ji Vilda v tomhle nemůže nijak ohrozit. Maximálně bude mít zlomené srdce. To je také velmi nepříjemné, ale na zlomené srdce se neumírá. Nebo ano?

Zdroj článku:
  • Autorský text