Like House: Kdo odmítl účast v nové reality show a proč?

Like House: Kdo odmítl účast v nové reality show a proč?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V nové reality show Like House se sešla sedmička mladých soutěžících. Složení téhle televizní party však mohlo vypadat i jinak. Kdo se do soutěže nedostal a proč?

Denisa Grossová

Dcera politika Stanislava Grosse patřila k těm, kteří dostali nabídku na účinkování v show dostali. Jak ale uvedlo PR oddělení Primy, ze spolupráce sešlo.

Oficiálním důvodem, který uvedla Prima, je to, že talentovaná fotografka je velmi časově vytížená. Neměla tedy prostor na to, aby skloubila časově náročné natáčení s ostatními pracovními aktivitami. Influenceři zůstanou totiž ve vile zavření rovné tři měsíce.

Okamžitě se však vyrojily i spekulace, že mladá umělkyně jednoduše vzala rozum do hrsti a z pořadu sama vycouvala, neboť si uvědomila, že má na víc než se předvádět před kamerami.

Bára Chvojková

Bára Chvojková se oproti tomu účastnit chtěla, nedovolily jí to však pracovní povinnosti. Ze show odstoupila ještě před jejím začátkem především proto, že jako studentka zdravotní školy má za současné situace pracovní povinnost v nemocnici.

Sympatická studentka současně uvedla, že získaný čas hodlá využít pro přípravu na maturitu a přijímací zkoušky na vysokou školu. Zlí jazykové v reakci na toto prohlášení obratem konstatovali, že obdobně užitečné činnosti by se měl nejlépe věnovat i zbytek omladiny obývající vilu.

PIMPS (Charlie Šrámek & Albert Bately)

Youtubeři Charlie Šrámek & Albert Bately, kteří jsou na sítích známí jako PIMPS, byli taktéž produkcí osloveni k účasti.

Kluci nicméně účinkování v soutěži odmítli. Proč? Hlavním důvodem bylo, jak sami uvedli, především to, že účast není žádným způsobem finančně ohodnocená. Vzhledem k jiným finančním závazkům tak pro ně nebylo akceptovatelné nechat se na tři měsíce zavřít do vily.

Soutěžící jsou v souladu se smlouvou navíc povinni se následně zúčastnit propagačních akcí souvisejících s reality show. A to opět bez nároku na honorář. Prakticky jediným benefitem, který z účasti vyplývá, je reklama, což se duo PIMPS rozhodlo neakceptovat.

Zdroje: