Řbitov zviřátek 2 – Tohle o novém filmu zatím víme

Řbitov zviřátek 2 – Tohle o novém filmu zatím víme
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Horor „Řbitov zviřátek“, který se objevil na velkém plátně roku 2019, je nejnovější zfilmování známého příběhu románu od Stephena Kinga. Jako první dostal od Kinga dovolení, změnit důležitý detail v ději. Příští rok se má objevit pokračování.

O co půjde?

Hlavním konceptem druhého dílu je titulem filmu slíbený hřbitov v městečku Ludlow v Maine. Hřbitov je schopen přivést mrtvé zpět k životu. Tuto schopnost hřbitova jsme se dozvěděli již v prvním díle, kdy se vrátila k životu mrtvá kočka, jenže teď je jasné, že i lidé ležící na tomto hřbitově dostanou jakousi druhou šanci. Jenže nevrátí se v původním stavu, nýbrž jako násilné nadpřirozené příšery.

Tento film má být prequel, dozvíme se tedy začátky tohoto magického hřbitova. Proto bychom se měli seznámit i s Wendigem, lesním duchem, který je zjevně zodpovědný za mystické síly hřbitova.

 

Kdo zde bude hrát?

Producenti připravovaného filmu „Pet Sematary 2“ zatím neoznámili, kdo bude hrát v pokračování filmu z roku 2019, ani zda se vrátí členové obsazení prvního filmu. Tím, že na konci posledního dílu všechny postavy nějakým způsobem zemřeli, je pravděpodobné, že nadcházející film bude obsahovat téměř úplně nové obsazení. I když to samozřejmě není nijak potvrzené, pokud se skutečně jedná o prequel, existuje nepatrná šance, že uvidíme již známé obličeje.

Zatím není přesně dané, kdy se film objeví v kinech. Momentálně to vypadá na jaro 2022, pokud ale covidová pandemie znovu udeří, může se stát, že si na „Řbitov zviřátek 2“ počkáme o něco déle.

Zdroj: