Covid-19 se nevyhýbá ani krásným elfkám, na vlastní kůži už to zažila Liv Tyler

Covid-19 se nevyhýbá ani krásným elfkám, na vlastní kůži už to zažila Liv Tyler
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Krásnou herečku, která si ve svém nejúspěšnějším hereckém období neodepřela založit rodinu a postavit ji na první místo, si nejspíš budete pamatovat jako nádhernou elfku Arwen, bytost z trilogie Pán prstenů.

Mezi další nezapomenutelné postavy, které dcera modelky a slavného rockera Stevena Tylera ztvárnila, patří určitě zlobivá dcera Bruce Willise z katastrofického filmu Armagedon.

Liv Tyler oznámila na Instagramu, že byla 31.12. pozitivně testovaná na koronavirus. Herečka se rozhodla jako mnoho dalších celebrit, podělit o svoji zkušenost a dát tak naději ostatním lidem, kteří s touto nemocí bojují.

Těžký průběh nemoci umocněný izolací

Tyler vyzývá ostatní lidi, kteří nad nemocí zvítězili, aby se o své zkušenosti s touto zákeřnou nemocí podělili. Herečka zveřejnila aktuální fotku, kde se objímá s dětmi, od kterých byla po dobu nemoci odloučená. Herečka píše, že téměř otrocky dodržovala doporučená pravidla pro ochranu proti viru, a přesto se nakazila. Nemoc ji přepadla velice rychle a s velkou sílou. 10 dní tak prožila v izolaci bez své rodiny a popsala, že nejen příznaky nemoci jsou strašné, ale i sociální izolace je pro člověka těžkou životní zkouškou. A oddělení od svých dcer pro ni bylo na celé nemoci to nejhorší.

Koronavirus u českých celebrit

Koronavirus se nevyhýbá ani českým celebritám, svou zkušenost s touto nemocí má například Simona Stašová, Jaroslava Obermaierová, Hanka Křížková, Eva Perkausová, Monika Absolonová, Marta Kubišová, Jan Přeučil, Hana Zagorová, Štefan Margita, Petr Čtvrtníček, Ivana Andrlová, Václav Kopta, Ladislav Frej, Libor Bouček, Sandra Nováková, Radim Uzel.

Zdroj článku:
  • Autorský text